Secretele Survivor 2021 care nu se văd la TV. Este sau nu real show-ul din Dominicană?

Secretele Survivor 2021 care nu se văd la TV. Este sau nu real show-ul din Dominicană?
Regulile de eliminare la Survivor. Ce s-a întâmplat în echipa Războinicilor pare să sfideze tot regulamentul

Survivor este un reality-show dur, care învață concurenții că lupta pentru supraviețuire este cea mai importantă. În finală ajung doar cei mai buni sportivi. Răspunsurile pe care toți fanii emisiunii Survivor România le așteptau. Cât de real este show-ul și ce se întâmplă în spatele camerelor de filmări.

Secretele Survivor 2021 care nu se văd la TV

Survivor România este, cu siguranță, cel mai popular, îndrăgit și urmărit reality-show produs în România, la ora actuală. Competiția care se desfășoară în Republica Dominicană strânge, în fiecare seară, milioane de români în fața televizoarelor, curioși de a afla cum se descurcă Faimoșii și Războinicii, echipele lor preferate.

Jocurile de recompensă, comunicare și imunitate sunt cele care te țin cu sufletul la gură, iar Consiliile de nominalizare și eliminare creează suspansul demn de un film de-al marelui regizor Alfred Hitchcock. Fanii emisiunii și-au pus foarte multe întrebări, de-a lungul sezoanelor, cu privire la veridicitatea probelor și secretele din spatele camerelor de luat vederi. Cât de real este show-ul Survivor, de fapt?

Potrivit celor de la literus.net, show-ul este cât se poate de real, iar tot ce se vede la televizor este 100% verific. Concurenții de la Survivor România își aduc propriile haine în Republica Dominicană, însă producătorii sunt cei care selectează articolele vestimentare pe care participanții le iau în tabără, pentru a se asigura că vor purta culori „prietenoase cu camera”.

Simona Hapciuc a dezvăluit cel mai mare secret de la Survivor România

Participanții nu au voie să poarte cămăși sau capace cu logo-uri corporative. De asemenea, odată ajunși în camp, participanții nu au voie să aibă asupra lor alimente, șampon, săpun sau alte obiecte ajutătoare, fiind vorba de un joc de supraviețuire. De asemenea, Războinicii și Faimoșii dorm în condiții extreme, pe ploaie sau vânt, într-o baracă pe care o construiesc chiar ei.

În ceea ce privește mâncarea, concurenții se luptă cu toate puterile la jocurile de recompensă pentru a primi resursele alimentare. Cei care pierd se mulțumesc cu nuci de cocos, banane și peștii din Marea Caraibelor. Simona Hapciuc, fosta Faimoasă de la Survivor România, a dezvăluit unul dintre cele mai mari secrete de la Survivor: se pare că cei care dezvoltă strategii pentru probe merg în apă, acolo unde camerele de filmare nu prind, foarte bine, sunetul. De asemenea, fosta Faimoasă din Republica Dominicană crede că fetele din echipa Războinicilor se prefac că sunt accidentate atunci când simt că pierd puncte în fața adversarilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI