Sindy l-a făcut praf pe Sorin la Survivor România 2021. Nu s-a mai putut abține VIDEO

Sindy l-a făcut praf pe Sorin la Survivor România 2021. Nu s-a mai putut abține VIDEO
Sindy l-a făcut praf pe Sorin la Survivor România 2021. Nu s-a mai putut abține VIDEO

De când a intrat în competiție, Sindy a demonstrat că este una dintre cele mai bune sportive de la Survivor România. Cum a reacționat Războinica atunci când a văzut Marius Crăciun a fost nominalizat. Ce a zis despre Sorin, pe care-l consideră cel mai slab din tabăra albastră. Nu s-a mai putut abține.

Sindy l-a făcut praf pe Sorin la Survivor România 2021

Ziua și scandalul la Survivor România. Dacă până acum, românii au fost obișnuiți să-i vadă pe Faimoși certându-se, aruncându-și vorbe grele în camp sau la Consiliu, de data aceasta atenția s-a mutat în tabăra Războinicilor. După ce au pierdut primul joc de imunitate al săptămânii, Războinicii au fost nevoiți să nominalizeze pe cineva din echipa lor, iar voturile au mers către Marius Crăciun. Colegii au explicat, la Consiliu, decizia lor, motivându-și alegerile după criterii sportive.

La diferență de un vot față de Marius Crăciun a fost Sorin, tabăra albaștrilor fiind, în acel moment, împărțită în două. Războinica Sindy i-a mărturisit Mellinei, pe plajă, părerea sa sinceră despre Sorin și faptul că-l consideră cel mai slab concurent masculin din tabăra sa:

„Nu te supăra, dar Sorin este slab pe traseu. Dacă ar fi să fie la traseu cu cei mai rapizi dintre băieți, n-are șanse, n-are cum… n-are timp… Chiar dacă e bun pe final n-are timp să ajungă, pentru că n-ai cum. Dacă câștigă, el câștigă din noroc pentru că celălalt s-a întâmplat să nu se priceapă. Ăsta e din punctul meu de vedere.

Sorin are noroc. Nu sunt eu rea. Sunt realistă. Mă uit la om și văd că, uneori, chiar merge greu. Uneori mă supăr eu când văd că noi, cei care mergem rapid, avem foarte mari șanse să ne accidentăm să ne rupem ceva pentru că vrem să dăm totul acolo, pe traseu, ca să câștigăm.”, a declarat Sindy la Survivor România.

Sindy îi ia apărarea lui Marius de la Războinici

Atleta nu este de acord cu faptul că Marius a fost votat cel mai slab sportiv din ultima săptămână și speră ca acesta să se salveze cu ajutorul votului publicului. În al doilea joc de imunitate pierdut, Războinicii i-au propus pe Albert și Maria spre eliminare, urmând ca duminică să aflăm cine va părăsi competiția, la Consiliul de eliminare.

„M-am așteptat ca Marius să fie nominalizat de către mai multe persoane, pentru ca am auzit anumite discuții, însă mie nu mi se pare corect. E cel mai rapid om al nostru și are mult potențial. Nu doar pe traseu și la final, ci face și foarte multe lucruri în camp. Cred că el face cel mai multe lucruri.

Poate a avut și el mai multe zile proaste, asta nu înseamnă că gata, îl trimitem la nominalizare pe cel mai bun om al nostru. Asta nu este o soluție, dar eu nu am cu cine vorbi. Degeaba le zic, mai ales celor vechi, adică echipa veche. Ei sunt uniți și dacă unul zice să-l nominalizăm pe el, toată lumea așa face.”, a completat Războinica.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI