29 mart. 2021 | 15:47

Cel mai mare secret de la Survivor România. Ce se întâmplă în locul unde nu ajung camerele de filmat

Monden
Cel mai mare secret de la Survivor România. Ce se întâmplă în locul unde nu ajung camerele de filmat
Survivor România 2021, secret deconspirat de Simona Hapciuc: Ce se întâmplă în locul unde nu ajung camerele de filmat

”Survivor România” a început de aproape trei luni, deci pentru participanți condițiile impuse de echipa show-ului de la Kanal D au devenit casă, jungla masă, iar dorul oaspete. Atât Faimoșii, cât și Războinicii sunt filmați non-stop din multe unghiuri, dar nu din toate, căci există unele locuri în spațiul destinat lor în Dominicană unde lentilele camerelor de filmat nu ajung. Simona Hapciuc a făcut dezvăluirea.

Secret deconspirat: Ce se întâmplă la Survivor România acolo unde nu ajung camerele de filmat

Pe lângă faptul că nu au strictul necesar, începând cu obiecte de uz personal, săpun sau șampon, concurenții dorm pe scândura unei barăci formate din trei pereți și fac frigul în ploaie atunci când natura se dezlănțuie. Și mâncarea este un factor sensibil, căci dacă nu câștigă jocurile de recompensă, rămân doar cu nucile de cocos și puținele banane descoperite pe insulă.

În ciuda deprivărilor însă participanții s-au arătat până acum inventivi și au reușit să facă față condițiilor din junglă. Și-au construit diferite spații de relaxare, de pildă Războinicii, care și-au făcut un leagăn, un balansoar și încep o mică toaletă. Dovada supremă este, totuși, pe teren.

Lupta între echipe contează mult, iar fiecare tabără are propriile strategii și secrete, pe care nu ar vrea ca adversarii să le audă. Prin urmare, toți concurenții apelează la un truc atunci când nu vor să fie auziți de către echipa de filmare sau de restul colegilor. În tabăra roșie, spune Simona, cei care fac strategrii merg în apă și vorbesc ore bune. Nimeni nu îi poate auzi acolo.

Un alt amănunt devoalat de fosta Faimoasă a fost despre fetele din echipa Războinicilor. Acestea ar apela la o anumită strategie atunci când văd că încep să piardă puncte în fața rivalelor sau realizează pe parcursul jocului că nu sunt în cea mai bună formă. Majoritatea se dau lotive pe teren, se accidentează subit sau inventează diferite motive pentru a evita confruntarea.

Dublă eliminare în ediția din 28 martie

Echipa Războinicilor a pierdut cele două jocuri de imunitate din săptămâna trecută, astfel că a fost nevoită să-și trimită la votul publicului doi participanți. Maria și Albert s-au confruntat, iar cei de acasă au hotărât, pentru a treia oară consecutiv, că Albert merită să rămână în competiție. Pe de cealaltă parte, deși pe teren au câștigat, la consiliu și-au pierdut și ei un om, pe Roxana Nemeș, care nu a mai putut continua concursul din punct de vedere medical.

„Mă simt mai bine, ceea ce asta e până la urmă cel mai important. Am făcut analize, am ținut dietă. Nu mai am dureri mari, dar, din păcate, nu sunt perfect sănătoasă, așa că o să mă duc acasă. O să fiu bine. Dumnezeu mi-a dat foarte multă putere”, a fost discursul Faimoasei, înainte de-ași îmbrățișa pentru ultima dată colegii în acest cadru.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu mai putem continua aşa
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro