Simona Hapciuc, ex-Survivor 2021, și-a uluit fanii. Ce decizie a luat: ”Este ce mi-am dorit de mică”

Simona Hapciuc, ex-Survivor 2021, și-a uluit fanii. Ce decizie a luat: ”Este ce mi-am dorit de mică”
Simona Hapciuc dezamăgită de eliminarea din ”Survivor România”

Fosta Faimoasă Simona Hapciuc, declarații șocante. Ce decizie a luat: ”Este ce mi-am dorit de mică”. Nimănui nu i-a venit să creadă ce dorește să facă frumoasa sportivă. Reacția internauților a fost incredibilă. Este un gest măreț, pe care puțini îl pot face.

Simona Hapciuc, ex-Survivor 2021, și-a uluit fanii

Chiar dacă a fost eliminată de mai bine de o lună de la Survivor România, Simona Hapciuc continuă să capteze atenția internauților printr-un fel sau altul. După ce a stârnit vâlvă în mediul online când i-a apărat pe Sindy și Albert de la Războinici, mărturisind într-un InstaStory că speră să-i vadă pe ambii în marea finală, alături de Elena Marin, pe care o susține din toată inima, fosta FAimoasă a făcut noi declarații incendiare care i-au șocat pe admiratorii săi.

Cu toții știm că Simona Hapciuc este mama unui băiețel de câțiva anișori, Sasha, despre care vedeta a spus, în nenumărate rânduri, că este cea mai importantă persoană din viața ei. Și pentru că simte că rolul de părinte este cel care i se potrivește cel mai bine, sportiva a luat o decizie radicală cu privire la viitorul său. Focoasa blondină se gândește serios să adopte încă trei copii, lucru de care suntem siguri că fiul ei ar fi foarte încântat.

„Vreau să adopt trei copii. Vreau să adopt 2 băieți și o fată. Asta simt că trebuie să fac, este ce mi-am dorit de mică. Am fost părăsită de mama când aveam doar trei ani. Tatăl meu a plecat să muncească în străinătate când aveam șase ani și nu l-am mai văzut până la 19 ani. Atunci s-a întors din Italia, dar am apucat să-l văd de două ori și a murit.

Simona Hapciuc a fost abandonată de mama ei, când era copil

Viața nu a fost mereu dreaptă cu Simona Hapciuc, fosta Faimoasă fiind o adevărată supraviețuitoare, încă de când era o copilă. Abandonată de mamă și crescută de bunici, cu un tată plecat în străinătate să lucreze, sportiva a cunoscut, de mică, greutățile vieții:

Am fost crescută de bunici, dar bunicul meu a murit când aveam 11 ani. La doi ani după ce m-a părăsit tatăl meu a murit și cea care m-a crescut, bunica mea.

M-am luptat cu depresia după moartea tatălui meu. Când s-a întors după atâția ani, simțeam în sfârșit că aparțin unei familii. Eram foarte atașată de ideea de a avea un tată. Am căzut într-o depresie cruntă și, când mi-am revenit, a murit bunica, ceea ce m-a reîntors în depresie pentru mai bine de un an”, povestea Simona Hapciuc, acum ceva timp, pentru viva.ro.