Roxana Nemeș, probleme grave de sănătate. De ce a fost eliminată de la Survivor 2021

Roxana Nemeș, probleme grave de sănătate. De ce a fost eliminată de la Survivor 2021
Roxana Nemeș, probleme grave de sănătate. De ce a fost eliminată de la Survivor 2021

Consiliu tensionat și plin de surprize la Survivor România. Roxana Nemeș de la Faimoși a părăsit competiția din Republica Dominicană. De ce a fost eliminată frumoasa artistă de la Survivor 2021. A spus tot adevărul, cu ochii în lacrimi.

Roxana Nemeș, probleme grave de sănătate

Clipe dificile pentru Roxana Nemeș. Faimoasa de la Survivor România a părăsit competiția din Republica Dominicană în cel mai recent Consiliu de eliminare, din cauza problemelor de sănătate care nu i-au mai permis să se întoarcă pe traseu. S-a lăsat cu plânsete duminică, 28 martie, la Survivor România. Frumoasa artistă și-a luat rămas bun de la colegii săi de echipă și a părăsit cel mai solicitant reality-show fabricat în țara noastră, la recomandarea medicului.

După o absență îndelungată, o lună de zile în care a fost internată în spital, timp în care și-a făcut toate analizele necesare, a ținut dieta și a urmat tratamentul recomandat de doctori, medicii i-au dat verdictul Roxanei Nemeș: nu mai poate concura în cadrul competiției Survivor, motiv pentru care Faimoasaa fost nevoită să plece înapoi în România.

„Vreau să cred că mă simt mai bine, asta e cel mai important. Am făcut mai multe analize, am ținut dietă, nu mai am dureri mari, dar nu sunt perfect sănătoasă. Acasă îmi voi face un alt set de analize, sper să fiu bine. Dumnezeu mi-a dat extrem de multă putere.

Vă mulțumesc că de la fiecare am avut ceva de învățat. Mă bucur că am ales să vin la Survivor și că am putut să rămân până acum. Mulțumesc publicului de acasă pentru susținere. Vă urez succes, să credeți în voi, să nu vă mai certați și să fiți buni!”, a declarat Roxana Nemeș la Consiliu, înainte să părăsească definitiv Survivor România.

Maria de la Războinici, eliminată de la Survivor România

Schimbare de situație colosală la Survivor România. Consiliul trecut a fost, poate, cel mai greu pentru echipa Războinicilor din toată competiția de până acum. Maria, una dintre veteranele echipei, a fost eliminată din competiție, obținând cele mai puține voturi din partea publicului. Războinicii au primit cea mai mare lovitură în această săptămână. Din cauza faptului că au pierdut ambele jocuri de imunitate, echipa albastră a fost nevoită să nominalizeze doi membri Războinici.

Surpriza a apărut în momentul în care Albert și Marius, ceilalți doi propuși spre nominalizare din tabăra albastră, au ieșit favoriții publicului, salvându-se de la eliminare, propunând alte nume, la rândul lor. Bătălia finală a voturilor s-a dat între Mellina, Starlin, Maria și Sindy. Momentul culminant al serii a fost cel în care Sorin s-a clasat al treilea în topul voturilor publicului din România, propunând-o pe Sindy spre eliminare.

Atleta nu a fost surprinsă de alegerea Războinicului, între cei doi existând anumite tensiuni. Sindy i-a mărturisit Mellinei, pe plaja din tabăra albaștrilor, că îl consideră pe Sorin un sportiv slab, care nu se concentrează pe partea finală a probelor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI