Se încinge atmosfera la Ferma de la PRO TV. Ce se întâmplă cu Paul și Elena

Se încinge atmosfera la Ferma de la PRO TV. Ce se întâmplă cu Paul și Elena

De câteva zile, la PRO TV, a început noul sezon al emisiunii ”Ferma. Orășeni vs săteni”, iar lucrurile au început să se încingă. Concurenții sunt supuși probelor grele și lipsa de contact îi duce cu gândul către lucruri mai puțin ortodoxe.

Se încinge atmosfera la Ferma de la PRO TV

Printre noii concurenți din ”Ferma” se numără și tânăra de 18 ani, focoasa Elena Chiriac. În afară de probele grele la care este supusă, atât ea, cât și echipa ei, Elena a avut și un moment de testimonial, un pic mai altfel. Condiția principală a show-lui este lipsa contactului cu exteriorul pe tot parcursul acestuia, astfel că acest lucru se simte. În ultimul testimonial de la ”Ferma”, Elena Chiriac a recunoscut că simte această lipsă.

Se încinge atmosfera la Ferma de la PRO TV. Ce se întâmplă cu Paul și Elena
Elena Chiriac și paul Diaconescu, noul cuplu de la Ferma?

“Visele mele vor rămâne vise pentru o perioadă. Eu o iau razna de la abstinență. Am avut cât era în cabană un vis, nu doresc să îl descriu, dar mai plus 18. Pe cât am încercat să nu mă gândesc la așa ceva, când a venit visul, ce era să fac. Dar trecem și peste asta! Dacă scap, Doamne ajută, de vis, că a fost două nopți la rând, o să fie mai ușor”, a spus bruneta sexy în cadrul competiției difuzată la PRO TV.

Ce se întâmplă cu Paul și Elena

Tinerei de 18 ani, multiplă campioană la Taekwondo, Elena Chiriac se pare că i s-au aprins călcâiele după un alt concurent din show. Este vorba de Paul Diaconescu, actorul în vârstă de 31 de ani, concurent la ”Ferma”. Mai în glumă, mai îns erios, Cezar Ouatu, cu ironia-i caracteristică, a făcut câteva remarci pe marginea acestor speculații. Acesta a declarat, tot într-un testimonial că nici colegul, Paul, nu prea a dormit bine, cu o noapte înainte.

“Al meu Paul s-a sfredelit toată noaptea! Azi dimineață l-am și legănat, că avea un coșmar! (…) Paul stă, stă. stă și  odată va ieși… Și dacă o găsește pe Elena cu această abstinență excesivă, să nu iasă scântei, habar nu am!”, a afirmat Cezar Ouatu.

Se încinge atmosfera la Ferma de la PRO TV. Ce se întâmplă cu Paul și Elena
Paul Diaconescu, ironizat de Cezar Ouatu, la Ferma

Se speculează mult, în ultima vreme, despre chimia dintre cei doi, dar rămâne de văzut dacă va fi sau nu ceva între cei doi concurenți din show-ul ”Ferma”. Până una alta au multe probe grele de trecut și de câștigat pentru a rămâne în cursă. Iar noi, ceilalți, nu avem altceva de făcut, decât să-i urmărim pe cei doi și să vedem ce se mai întâmplă, mai departe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI