Lora, din nou la Vorbește Lumea. Cum a apărut la PRO TV. Gafă rușinoasă

Lora, din nou la Vorbește Lumea. Cum a apărut la PRO TV. Gafă rușinoasă
Lora, din nou la Vorbește Lumea. Cum a apărut la PRO TV

După ce a prins-o pandemia în Bali, unde a stat mai bine de patru luni, până când traficul aerian a fost reluat, Lora a intrat din nou în direct la ”Vorbește lumea”, de această dată din Turcia. Cântăreața a intrat în direct cu Adela și Cove din stațiunea Alcati unde s-a retras cu iubitul ei, Ionuț Ghenu. Intervenția ei nu a trecut neobservată, însă, căci, aflată în oaza de liniște și trăind firescul relaxării, a uitat să-și dea jos plasturii de la ochi. S-a ”ocupat” rapid de ei, scoțându-i într-o fracțiune de secundă.

Lora, gafă în direct la ”Vorbește lumea”

Patru luni petrecute în unul dintre cele mai exotice locuri de pe pământ, amintiri frumoase, dragoste și o piesă nouă care beneficiază și de un videoclip cu peisaje sublime – asta i-a adus pandemia Lorei. După tot binele simțit în Bali, a revenit pe plaiurile mioritice, dar nu pentru mult timp. Artista a plecat împreună cu iubitul ei în Turcia, în stațiunea Alcati, pentru o altă vacanță, care de această se preconizează a se întinde pe o săptămână. De acolo, a intrat în direct în emisiunea ”Vorbește lumea” de la PRO TV, pentru a povesti despre noile peripeții trăite.

Lora, din nou la Vorbește Lumea. Cum a apărut la PRO TV. Gafă rușinoasă
Lora a intrat în direct la ”Vorbește lumea” cu plasturi la ochi

Cu zâmbetul pe buze, în dreptul unei piscine aflată în fața camerei în care cei doi porumbei ”își fac veacul”, artista a vorbit preț de câteva secunde cu prezentatorii emisiunii fără să observe un detaliu. Când și-a dat seama, a puftin în râs: „Aoleeuuu! Am uitat să-mi dau jos plasturii de la ochi”, a spus aceasta, în timp ce încerca să-i dea jos.

Cântăreața îmbină utilul cu plăcutul

Cât despre noua vacanță, vedeta a povestit: „E ca în Bali. Am mai fost acum doi ani aici. Sunt străduțe înguste, decor superb, pe partea cealaltă a mării vezi Grecia. Am fost și acum doi ani, ne-a prins atunci un uragan. Stăm o săptămână, cred că mai venim o tură. Acum suntem șase prieteni. Am mers cu mașinile. Am mers o zi până aici. Am și oprit. Stațiunea e la două ore de Istanbul. Se merge mai repede cu avionul”, a povestit interpreta.

Și dacă unii se gândesc ce bine o fi să ai venituri pentru a trece dintr-o vacanță în alta, Lora a menționat că, deși a plecat pentru a se relaxa, pe timp de zi, îmbină utilul cu plăcutul: „Biroul meu este mobil. Așa că îmbin ultilul cu plăcutul, lansez produse pe site-ul meu, mai fac un filmuleț cu ce fac pe aici… Suntem aproape de mare. Suntem cu mașinile, dar eu și Ionuț vrem să închiriem un scuter”.