Cine este Elena Chiriac, noua concurentă de la Ferma de pe PRO TV. Cu ce se ocupă, de fapt

Cine este Elena Chiriac, noua concurentă de la Ferma de pe PRO TV. Cu ce se ocupă, de fapt
Cine este Elena Chiriac, noua concurentă de la Ferma de pe PRO TV. Cu ce se ocupă, de fapt.

Elena Chiriac, noua concurentă de la Ferma de pe PRO TV, este multiplă campioană la taekwondo, sport de performanță pe care îl îmbină de ceva vreme cu modellingul.

Noua concurentă de la Ferma de pe Pro TV – Elena Chiriac: ocupație

De curând aceasta a renunțat la cele două pasiuni pentru a-și urma un nou vis și anume: actoria. Ea s-a mutat la Londra ca să studieze și speră să și debuteze în lumea filmului și a teatrului.

Modelul Elena Chiriac are doar 16 ani, însă știe ce vrea de la viață. Ea dorește să își continue cursurile liceale și să încerce o carieră în actorie. A plecat în Anglia lăsând în urmă:

  • prezentările
  • reclamele
  • sportul.

Aceasta a fost admisă la un colegiu prestigios din Londra, Westminster Kingsway, în această vară. La colegiu a fost pusă în scenă o piesă de teatru în care a ajuns să joace după doar câteva luni, fiind distribuită în rolul Ninei din ”Pescărușul” lui Cehov.

Elena Chiriac.
Cine este Elena Chiriac, noua concurentă de la Ferma de pe PRO TV. Cu ce se ocupă, de fapt.

Obiectivele Elenei

Elena are acum alte obiective, precum participarea la cât mai importante competiții ale anului viitor. Ea nu a renunțat la sportul de performanță.

“Momentan, mă aflu într-o perioadă de acomodare. Apoi, îmi voi relua antrenamentele și o să încerc să particip și la competițiile din Anglia”, a declarat Elena pentru Libertatea.

Elena nu refuză ofertele tentante

Fata spune că nu va refuza ofertele tentante venite din țară, în ceea ce privește reclamele și prezentările de modă. Zeci de reclame sunt trecute în CV-ul acesteia până acum. Deoarece s-a ales cu multe vânătăi căpătate la taekwondo, multe dintre reclamele la care a participat aceasta, le-a filmat mascându-le cu pudră și fond de ten.

Elena spune că a fost ofertată să participe la show-ul ”Ninja Warrior”, de la PRO TV, înainte de a pleca în Anglia. Deoarece urma ca aceasta să își înceapă studiile în capitala britanică, a fost nevoită să refuze această ofertă.

Elena a câștigat un concurs de eseuri

Elena este o fire foarte sensibilă, chiar dacă aceasta practică un sport dur, destinat bărbaților. Ea are un dezvoltat simț artistic. În prezent aceasta scrie poezii, având și un blog personal, elennaq.com, iar la doar 8 ani, a câștigat un concurs de eseuri.

Frumoasei tinere i s-a propus și un contract de influencer, la care de producție de care țin celebrele Antonia și Delia, înainte ca aceasta să se mute din România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI