Anda Adam și Cezar Ouatu, scene interzise minorilor la Ferma de la PRO TV. Ce au putut face în baie

Anda Adam, show incendiar la Ferma

Scene interzise minorilor au avut loc la emisiunea Ferma Orășeni versus Săteni. Protagoniștii au fost nimeni alții decât Cezar Ouatu și Anda Adam. Cei doi au oferit un show care i-au făcut să se rușineze pe mulți dintre telespectatorii PRO TV. Cei doi s-au spălat unul pe celălalt.

Telespectatorii au rămas șocați. Cezar Ouatu și Anda Adam s-au spălat unul pe celălat la duș

Anda Adam și Cezar Ouatu au oferit momente incendiare la emisiune Ferma de la Protv. Cei doi cântăreți au intrat la duș împreună și s-au spălat unul pe celălalt în fața tuturor tepespectatorilor oripilați.

Anda Adam și Cezar Ouatu au fost legați între ei cu o sfoară, s-au îmbrăcat în costume de baie și au decis să se ajute unul pe altul la duș, timp în care au realizat și un moment artistic hilar. Au fost norocoși pentru că totul s-a petrecut la interior. Nu același lucru s-a întâmplat cu Anna Lesko și George Piștereanu sau Ana Maria Ababei și Andrei Stoica. Perechile din urmă au fost nevoite să se spele la dușurile improvizate în exterior.

Anda Adam si Cezar Ouatu au facut dus impreuna
Anda Adam si Cezar Ouatu au facut dus impreuna

Anda Adam s-a mai spălat reciproc cu o concurentă de la Ferma

Anda Adam nu s-a aflat la prima experiență de acest gen. Alături de o altă concurentă frumoasă, Alina Pușcău, Anda Adam încingea imaginația bărbaților, în urmă cu doar câteva zile. Încă de pe atunci promisese un show incendiar.

Nu rata în seara asta un nou episod @fermaprotv”, a scris Anda Adam, pe Instagram. Și show-ul a avut loc, așa după cum artista a promis. Totul s-a petrecut într-un spațiu improvizat drept baie, unde cele două s-au pus la lucru.

Anda Adam și Alina Pușcalău, show de senzație

Au încălzit apă la aragaz, după care s-au spălat una pe cealaltă, spre deliciul celorlalți concurenți ai concursului Ferma. În costume de baie incitante, care le-au pus în evidenţă trupurile atrăgătoare, atât Anda Adam, cât și Alina Pușcău au făcut senzație cu apariția lor. Cu apa încălzită pe aragaz, vedetele s-au ajutat una pe alta pentru a se spăla.

Pe de altă parte, Mihaela Rădulescu, gazda emisiunii Ferma, a recunoscut că această ediție va fi una deosebită din mai multe pucte de vedere,m dar mai ales că se desfășoară în plină epidemie de coronavirus.

Ferma, filmări în plină epidemie de coronavirus

Filmările nu au fost obișnuite, pentru că au fost făcute în condiţii de pandemie de coronavirus. Pandemia asta ciudată ne-a făcut şi pe noi să schimbăm stilul de lucru. Eu sunt păzită mai ceva ca Sfintele Moaşte. Sunt singura care intră în contact cu concurenţii, zilnic.

M-am testat de mai multe ori şi sunt singura care nu poartă mască pentru că nimeni nu se apropie de mine. Este prima dată când nu am makeup artist, hair stylist, tocmai din această cauza”, spunea Mihaela Rădulescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI