Schimbări la Kanal D! Ce se întâmplă cu emisiunea Bravo, Ai Stil

Schimbări la Kanal D! Ce se întâmplă cu emisiunea Bravo, Ai Stil
Anunţ important pentru fanii emisiunii Bravo, ai stil! Kanal D a schimbat ora de difuzare

Postul de televiziune Kanal D face schimbări importante în grila de programe. Toţi fanii emisiunii “Bravo, ai stil!” trebuie să afle ce se întâmplă cu emisiunea atât de îndrăgită de români.

Emisiunea Bravo, ai stil! îşi schimbă ora de difuzare

Kanal D face un anunţ important pentru telespectatori. Conform oficialilor postului, galele Bravo, ai stil! de sâmbătă vor putea fi urmărite de fanii emisiunii mai devreme decât de obicei, în urma unor modificări apărute în grila de programe. Mai exact, show-ul prezentat de Ilinca Vandici va fi difuzat la TV de la ora 20:00, în loc de 22:30, cum era până acum.

În ceea ce priveşte serialul “Moldovenii” (difuzat de la ora 20:00) va putea fi urmărit începând cu ora 23:00, scrie Paginademedia.ro. Se pare că ediţiile din timpul săptămânii a emisiunii de stil se vor putea urmări, ca de obicei, de miercuri până vineri, de la 23:00.

Juriul producției este format din Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu.

Surprize pentru telespectatori. Xonia este noua concurentă a show-ului Bravo, ai stil!
Surprize pentru telespectatori. Xonia este noua concurentă a show-ului Bravo, ai stil!

Surpriza care îi aşteaptă pe telespectatori în ediţia din această seară

După eliminarea lui Emy Alupei din competiţie, o nouă concurentă îşi face debutul în platoul Bravo, ai stil! Celebrities. Este vorba despre Xonia, care va intra în concurs încă din ediţia din această seară, 11 noiembrie. Aceasta spune că este pregătită să arate publicului dar şi celor trei juraţi cât de bine se pricepe la stil şi modă.

“Sunt foarte emoționată și, în același timp, mă bucur enorm să fiu aici, alături de voi!”, spune Xonia.

Prima ediţie de Bravo, ai stil! a fost difuzată în România pe 22 august 2016, iar acum a ajuns la cel de-al şaselea sezon. “Celebrities” a debutat pe micile ecrane în ianuarie 2020, însă pandemia de coronavirus a oprit filmările pentru emisiune. Abia pe 29 august show-ul a revenit pe micile ecrane. Conceptul este preluat de la franciza “My Style Rocks”, emisiune ce a avut debutul în 2014, în Turcia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI