Xonia, transformare spectaculoasă. Cât de mult a slăbit în ultimele luni. Este de nerecunoscut

Xonia, transformare spectaculoasă. Cât de mult a slăbit în ultimele luni. Este de nerecunoscut
Xonia, transformare spectaculoasă. Artista a slăbit foarte mult

Xonia a slăbit considerabil chiar în perioada în care multe persoane au luat în greutate din cauza perioadei pandemice. Cum arată acum cunoscuta cântăreață? A fost surprinsă alături de o prietenă.

Xonia a slăbit mult în ultimele luni

Cunoscuta cântăreață româncă ce a fost crescută în Australia a avut câteva probleme de sănătate care au împiedicat-o să mai dețină o siluetă așa cum ar fi dorit. Din fericire, se pare că tot chinul artistei s-a dus, așa că a revenit la formele de odinioară. Noua înfățișare a solistei a surprins pe toată lumea. Aceasta a fost surprinsă de paparazzi spynews.ro alături de o cunoscută, pe stradă, în drum spre o terasă. Xonia arată de nota 10, a scăpat de tot de kilogramele în plus, iar acum afișează un look deosebit și extrem de simplu și elegant.

„Este o problemă medicală. Sper în curând să aflu și eu despre ce e vorba. Am făcut și niște analize. Nu m-am trezit cu fața asa umflată peste noapte. E ceva care încet, încet s-a întâmplat și acum sunt și eu la fel de curioasă să aflu despre ce e vorba. Momentan n-am mai multe lucruri de spus”, a declarat Xonia acum câteva luni la Antena Stars. Amintim că după ce a apărut în public, cântăreața a fost luată la rost de unii fani că operațiile estetice nu i-ar fi reușit, cu adevărat era vorba despre o problemă medicală care și-a făcut ușor ieșirea din viața sa.

Xonia, transformare spectaculoasă în pandemia (Sursa Foto: spynews.ro)
Xonia, transformare spectaculoasă în pandemia (Sursa Foto: spynews.ro)

„Fiecare face ce dorește cu corpul lui”

„Fiecare face ce dorește cu corpul lui și nu mă simt în măsură să judec pe cineva pentru asta. Singura mea recomandare este dacă o faci să o faci pentru tine, nu pentru ceva sau cineva. Nu am de gând să fac nimic căci mă simt foarte OK în pielea mea”
Xonia

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI