10 oct. 2020 | 09:20

Cine este Maurice Munteanu de la ”Bravo, ai stil!” și cum a ajuns el atât de cunoscut

Monden
Cine este Maurice Munteanu de la ”Bravo, ai stil!” și cum a ajuns el atât de cunoscut
Cine este Maurice Munteanu de la ”Bravo, ai stil!” și cum a ajuns el atât de cunoscut

Maurice Munteanu este unul dintre cei mai cunoscuți bloggeri de modă din România. Este fashion editor la revista „Elle România”, una dintre cele mai de renume reviste din țară când vinde vorba de ultimele știri din lumea modei. Maurice a fost întotdeauna pasionat de modă și a decis să-și facă o cariera din asta. În prezent, este în top când vine vorba de modă. Este jurat la emisiunea „Bravo, ai stil!” de pe Kanal D. Acesta a fost mereu cunoscut ca fiind un designer cu experiență în România. Însă, odată cu apariția sa la Kanal D, acesta a devenit mult mai cunoscut.

Maurice Munteanu, detalii din viața sa

Maurice Munteanu, cum este cunoscut de fanii săi, iar Marius Munteanu pentru familia și apropiații acestuia, are 42 de ani. Maurice este numele de scenă, iar mulți îl cunosc după acest nume. Atât de mulți încât majoritatea oamenilor nu îi cunosc adevăratul nume. Iar dacă o să-l vezi în realitate fermecător, stilat și aranjat, ai spune că nu e român. Este un om plin de umor și își asumă tot ce face. Începând de la meseria sa, până la orientările sexuale. Pasiunea și gustul pentru haine l-au îndrumat spre o meserie pe care, poate, nu este pentru orice bărbat.

Copilăria și adolescența

Copilăria sa a fost una fericită. I s-au oferit toate cele necesare, după condițiile din perioada comunistă. s-a bucurat de tot ce înseamnă vacanțe și petreceri, părinții săi fiind genul mai petrecăreți.  Încă din perioada liceului, Maurice a simțit că în viața lui se petrece o schimbare. Din aceeași perioada, el a început să își formeze un viciu. Din momentul în care l-a început, a făcut asta în fiecare zi din viața sa. Nu consideră fumatul un act de lăudat, dar îl vede imposibil de încetat.

Din partea părinților a avut mereu parte de înțelegere și sprijin, și nu a fost niciodată constrâns de ei. Primea la orice ocazie câte o carte din partea mamei sale. Cărți de care era mereu impresionat. Așa a reușit să descopere numeroși autori de seamă, spre exemplu Constantin Mateescu, Diana Turconi.

Maurice Munteanu și detalii din viața sa

Maurice Munteanu și detalii din viața sa

Maurice era pasionat, de asemenea, și de teatru, pe care l-a descoperit tot prin intermediul mamei sale. A participat și la Teatrul Studențesc Podul pentru o scurta perioadă de timp. Dar notele sale nu l-au avantajat și a fost nevoit să renunțe. Maurice Munteanu a devenit cunoscut, mai ales prin intermediul emisiunii „Bravo, ai stil”, difuzată de postul de televiziune Kanal D. Totul a început de la propunerea telefonică a celor din producție.

În viziunea sa, emisiunea are și un impact educațional, nu ar trebui să fie privită doar ca generatoare de scandal. Dar este conștient că micile șicane dintre concurente conduc la un rating mai mare. Acest lucru ține trează atenția spectatorilor. Din emisiune, spectatorii pot culege informații atât despre modă, cât și despre styling, atitudine și nu numai.

Povestea numelui său

Ulterior, juratul a dezvăluit că numele său e de fapt porecla dată de bunicul său de la vârsta de patru-cinci ani. În perioada în care se afla în școala generală, profesorul său de matematică i-a dăruit un disc cu Maurice Chevalier (cântăreț de muzică de cabernet). A fost, la momentul respectiv, copleșit de cadou, iar numele de Maurice a rămas neschimbat.

maurice-munteanu-kanal-d

Maurice Munteanu la Kanal D

Pasiunea pentru modă a pornit de la faptul că mama sa deținea o mulțime de ținute de seară, o colecție de rochii impresionantă. Dar dragostea pentru moda a apărut din filmele lui Hitchcok, unde actorii îmbrăcau ținute bine conturate estetic și stilistic.

Inspirația sa provine din anotimpuri, este ghidat de simțul toamnei și îndrăgește în special luna noiembrie. Este copleșit de serile ploioase și inspirat de miresmele de parfum. Inspirația apare și de la mulți dintre prietenii săi, oameni pe care i-a întâlnit și care i-au trezit undeva o emoție.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Legea care se va aplica în toată România. Ordin de la UE. Toți românii au acest drept
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ANUNȚ privind BANII de PENSII de PAȘTE! Daniel Baciu a dat VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro