Cine este, de fapt, iubita misterioasă a lui Cătălin Botezatu. Acum s-a aflat adevărul

Cine este, de fapt, iubita misterioasă a lui Cătălin Botezatu. Acum s-a aflat adevărul
Cătălin Botezatu a recunoscut totul despre iubita lui misterioasă

Dacă în urmă cu doar câţiva ani apărea pe primele pagini ale ziarelor de scandal din cauza relaţiei pe care o avea cu Bianca Drăguşanu, acum lucrurile stau cu totul altfel. Cătălin Botezatu îşi ţine viaţa personală departe de ochii presei. Şi îi iese de minune, dat fiind că până de curând nu s-a ştiut nimic despre iubita misterioasă a creatorului de modă.

Cătălin Botezatu a spus cine este iubita sa

Deşi este mereu în atenţia publicului, juratul emisiunii “Bravo, ai stil!” ştie să îşi ţină viaţa personală secretă. Cunoscut pentru cuceririle sale în materie de femei, Cătălin Botezatu a recunoscut de curând că iubeşte la nebunie o roşcată. Designerul a povestit, la Antena3, că este o relaţie la distanţă, însă sentimentele dintre cei doi sunt speciale.

“E o relație la distanță care se consumă, altă dată se stinge focul. Vorbim și la telefon. Este foarte tânără și este roșcată”, a declarat Cătălin Botezatu la Show Blitz.

În ciuda femeilor superbe pe care le-a iubit, Botezatu nu a fost convins de niciuna să meargă la altar. Întrebat dacă de data asta e cu noroc, creatorul de modă a lăsat loc de interpretări.

„Nu ştiu. Poate o iau razna, ştii că bărbaţii înnebunesc la bătrâneţe”, a spus acesta.

Cine este marea iubire a designerului Cătălin Botezatu
Cine este marea iubire a designerului Cătălin Botezatu

Dana Opsitaru, marea iubire a lui Cătălin Botezatu

S-au cunoscut la şcoala Zinei Dumitrescu şi s-au îndrăgostit nebuneşte. Nu a mai contat nici măcar că ea era cu nouă ani mai mare, că era deja căsătorită şi avea un copil. Cum soţul Danei Opsitaru lipsea foarte des de acasă, Cătălin Botezatu a profitat de absenţa bărbatului pentru a o cuceri pe superba blondă.

“Mi s-a propus să mă căsătoresc pentru acte, doar pentru a rămâne în Germania, dar n-am făcut asta pentru că eram foarte îndrăgostit. Aveam o iubită în România, la care abia așteptam să mă întorc și căreia îi cumpărasem efectiv două geamantane de pantofi.

Dana Opsitaru, era tot model, era puțin mai mare decât mine.O femeie cu superbă cu care am rămas 7 ani și pentru care probabil mi-aș fi dat și viața. Nu am rămas împreună pentru că era puțin căsătorită, apoi a divorțat.

Ea a plecat apoi în Germania, apoi au intervenit prietenele noastre, manechinele care o informau cu tot felul de lucruri false sau mai puțin false. Iar Dana, fiind foarte orgolioasă, foarte geloasă, m-a taxat. Dar e bine că m-a taxat după 7 ani, pentru că pot spune că perioada alături de ea a fost cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Ea este cea care m-a făcut să mă simt bărbat. M-a cizelat și am învățat foarte multe alături de ea.

Ea este femeia care m-a iubit cel mai tare, care m-a făcut să mă simt iubit. A avut grijă de mine ca de un copil, aș vorbi despre ea ore în șir. Acum ne vedem tot timpul, între noi doi a rămas o prietenie extrem de bine cimentată. Dacă am ceva, un of pe suflet, pe ea o sun. Ea mă înțelege cu adevărat”, a spus designerul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI