Ce lovitură a primit Andreea Mantea. Ultimele vești de la emisiunea prezentată la Kanal D

Ce lovitură a primit Andreea Mantea. Ultimele vești de la emisiunea prezentată la Kanal D
Vești din culisele emisiunii ”Trăici alături de Andreea Mantea” de la Kanal D

Andreea Mantea a visat să devină celebră, ba chiar o persoană din anturajul ei a dezvăluit pentru CanCan că aceasta „spunea pe vremuri unor prieteni că va face orice pentru a deveni faimoasă”. Dorința i s-a îndeplinit, iar ascensiunea pornită de la pagina 5, preschimbându-se în asistentă la matinalul lui Răzvan și Dani și ulterior prezentatoare de televiziune timp de mulți ani la ”WOWbiz”, show care nu se mai difuzează. După o scurtă pauză, a fost aleasă să prezinte cea mai vizionată emisiune a postului Kanal D, ”Puterea Dragostei”. Audiențe au fost de fiecare dată…pare-se, însă, că nu și de această dată, ”Trăiri alături de Andreea Mantea” neaducând rezultatele scontate.

Andreea Mantea, vis spulberat. Vești din culisele emisiunii sale de la Kanal D

Andreea Mantea a visat, precum Anamaria Prodan sau Monica Gabor, să aibă propriul reality-show, metodă abordată de starurile de peste ocean. După acest model, dar mai ales mizând pe faptul că este iubită de publicul telespectator, a dat drumul celei ce se putea numi la început emisiunea anului. Amintim că aceasta a plecat din cadrul show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, fanii cerând producătorilor pe paginile de socializare ca aceasta să revină. Bruneta a fost înlocuită de o fostă concurentă de la ”Bravo, ai stil!”, Cristina Mihaela Dorobanțu.

Mare a fost mirarea admiratorilor când Andreea a anunțat că, după o scurtă pauză de odihnă, se întoarce pe micile ecrane, cu un show de zile mari, numai despre viața ei, în care protagoniști sunt aceasta și fiul David. Drept urmare, după cerere a venit oferta, dar nu și răsplata. Audiențele nu au fost cele scontate, mărturisește o sursă pentru publicația numită.

Andreea, îngrijorată din cauza audiențelor slabe

„Sunt ratinguri cam mici, mai ales că este vorba de seara de luni. Poate pentru că românii totuși sunt interesați doar de un show cu scandal, iar, de când a devenit mama lui David, Andreea s-a ținut departe de orice scandal. Poate de asta nu merge bine emisiunea. Cert este că majoritatea celor ce sunt interesați de show se uită de pe telefon atunci când ediția este postată pe YouTube, în rest cam bate vântul prin audiențele TV.

Probabil că, dacă nu ar fi făcut emisiunea prin casa ei de producție, show-ul ar fi fost sistat, pentru că turcii nu iubesc altceva mai mult decât audiențele mari, nu le suportă pe cele slabe. Iar Andreea este destul de îngrijorată din cauza asta și nu știe ce să mai facă în următorul episod ca să fie ceva senzațional.

Ea avea senzația că o iubește publicul și că se va uita necondiționat la orice face ea, dar uite că nu este chiar așa. Și până la urmă așa e: publicul este stăpânul”, a spus o persoană din apropierea vedetei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI