Scandal uriaș la Survivor România. Amenințări grave: ‘Te iau de cozi și mergem în pădure’

Scandal uriaș la Survivor România. Amenințări grave: ‘Te iau de cozi și mergem în pădure’
Scandal urias la Survivor Romania

Scandal uriaș la Survivor România. O Faimoasă și o Războinică sunt protagonistele unui conflict de zile mari, amenințându-se reciproc. Cine sunt fetele care au făcut spectacol în timpul jocului pentru imunitate: „Te iau de cozi și mergem în pădure”.

Scandal uriaș la Survivor România

În ediția de vineri, 16 aprilie, Războinicii și Faimoșii se vor confrunta în primul joc de imunitate al săptămânii, în care una dintre echipe va trebuie să propună un coechipier către nominalizare. După plecarea lui Cătălin Moroșanu de la Survivor, tensiunea se poate simți în atmosferă. Lipsa lui Moro își pune amprenta pe moralul celor din echipa roșie.

După scandalul dintre Elena Marin și Zanni și certurile dintre Vera și Maria din tabăra Războinicilor, iată că vom avea parte de un nou conflict între două dintre concurentele din Republica Dominicană. Protagonistele sunt Sindy de la Războinici și Raluca Dumitru de la Faimoși. Din imaginile care anunță episodul din această seară se vede că fosta asistentă TV de la Antena Stars și atleta nu se înțeleg deloc.

Ba mai mult, coechipierii lor au fost martori la schimba de replici destul de tăioase, Sindy și Raluca aruncându-și săgeți otrăvitoare una celeilalte. În timpul unei probe dintre Irisha și Maria, Sindy o apără pe Războinică, negându-i abilitățile Faimoasei Irisha, lucru care o enervează pe Raluca Dumitru.

Raluca: Poate te iau de cozile alea si te duc in padure…

Sindy: Sau poate ca nu…

Raluca: Hai sa vedem cum e…

Zanni, în pericol de eliminare la Survivor România?

Chiar dacă cearta dintre Războinică și Faimoasă atrage atenția tuturor bărbaților din România, un alt subiect fierbe răbdarea telespectatorilor. Ce se întâmplă cu Zanni de la Survivor? Fanii din mediul online sunt îngrijorați de faptul că Faimosul este acuzat de faptul că ar fi încălcat regulamentul emisiunii și, în opinia lor, acest lucru ar putea duce la eliminarea lui din competiția din Republica Dominicană.

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, este cel care-i va atrage atenția trapperului, în timpul Consiliului de nominalizare din ediția de vineri, 16 aprilie.

Zanni, pentru că tocmai ai recunoscut că ai încălcat regulamentul deși știai că nu se poate și nu e voie, o să luăm o decizie în zilele următoare și o să ți-o comunicăm!”

De asemenea, Irisha este cea care observă cum conflictul dintre Zanni și Elena Marin escaladează, cu fiecare clipă care trece:

„Iubirea a murit, respectul a murit și a inceput strategia! Și Elena si Zanni, acolo s-a produs un boom, sunt ca doi ghețari!”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI