Cine este Ștefan Ciuculescu, de fapt, noul concurent de la Survivor. Gigi Becali l-a dat afară de la FCSB după ce l-a prins că-l imită

Cine este Ștefan Ciuculescu, de fapt, noul concurent de la Survivor. Gigi Becali l-a dat afară de la FCSB după ce l-a prins că-l imită
Cine este Stefan Ciuculescu, noul concurent de la Survivor Romania

Veste incredibilă pentru fanii de la Survivor România. Cătălin Moroșanu a fost convocat într-un Consiliu de urgență în cadrul ediției de joi, 15 aprilie, unde și-a anunțat plecarea din emisiune. În locul său va veni un celebru fotbalist. Cine este Ștefan Ciuculescu. Gigi Becali l-a dat afară de la FCSB după ce l-a prins că-l imită.

Cine este Ștefan Ciuculescu, de fapt, noul concurent de la Survivor

Din păcate, Faimosul luptător nu a primit acceptul medicilor de a reveni pe teren, ci din contră, specialiștii i-au recomandat să se retragă din concurs. Cătălin Moroșanu a plecat de la Survivor România, nu înainte de a-și lua rămas bun de la toți colegii săi, atât din tabăra roșie cât și din cea a Războinicilor.

În locul său va veni Ștefan Ciuculescu, fostul portar de la FCSB și Rapid. Fostul fotbalist va face parte din echipa Faimoșilor cât de curând, potrivit informațiilor apărute în presă. Controversatul sportiv a fost dat afară de Gigi Becali de la FCSB, după ce l-a imitat pe latifundiarul din Pipera, lucru care a dus la excluderea sa din lotul echipei din Ghencea.

„Nu cred că avea domnul Gigi Becali o problemă cu chestia asta. Am avut ocazia să interacționez cu dânsul, știa că îl imit, a și râs. S-a trezit un coleg să îi spună «Bre, nea Gigi, noi te avem cu noi tot timpul». Eu mi-am văzut de treaba mea. Mi-a zis «Băi, ia ridică-te, mă, în picioare». Eu îi ziceam că nu e cazul, îmi era teamă de reacția lui la momentul acela.

I-am spus că nu fac asta în vestiar sau la antrenament, ci când mai mergem noi între colegi la un grătar. «Păi, și cum fac eu?». Era curios să vadă. Îl imit destul de bine. I-am arătat partea aceea când zice el «ziar mincinos, ziar mincinos» și ia ziarul la bătaie. Omul a râs fără niciun fel de problemă. Râdea cu lacrimi, ce să îmi zică”, a declarat, acum câtiva ani, Ștefan Ciuculescu la GSP LIVE.

De ce Gigi Becali l-a dat afară pe Ștefan Ciuculescu de la FCSB

Ștefan Ciuculescu are 27 de ani și este, în prezent, antrenor de portari. Sportivul va merge în locul lui Cătălin Moroșanu la Survivor România. Fostul star de la FCSB a fost dat afară de la roș-albaștri după ce l-a supărat pe patronul Gigi Becali, cel care i-a cerut lui Laurențiun Reghecampf să nu-l mai ia în cantonament, la momentul respectiv.

„De obicei domnul Reghecampf era «înțepat», cred că așa e firea lui sau vrea el să se impună prin chestia asta, să fie superior. Rezultatele pe care le-a avut i se datorează în proporție de 80-90% lui Neubert.

Era omul care făcea armata cu noi. Era o pregătire titanică. Din antrenamentul care dura două ore, două ore și jumătate, 45-50 de minute erau ale lui Neubert”, declara Ciuculescu în 2018, pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI