Prima reacție a lui Cătălin Moroșanu după plecarea de la Survivor. Toți au început să plângă

Prima reacție a lui Cătălin Moroșanu după plecarea de la Survivor. Toți au început să plângă
Prima reactie a lui Catalin Morosanu dupa plecarea de la Survivor

Clipe emoționante la Survivor România în ediția de joi, 15 aprilie. Faimoșii au câștigat jocul de recompensă al acestei săptămâni, după ce i-au învins cu greu pe Războinici, la ștafetă. Echipa albastră a revenit fantastic pe traseu, după ce au fost conduși cu 5-1, egalând scorul la 9-9, dovedind,încă o dată, cât sunt de puternici. Victoria a avut culoarea roșie, dar Faimoșii nu s-au putut bucura în tihnă de premiul câștigat. Cum și-a luat adio Cătălin Moroșanu de la Survivor România.

Prima reacție a lui Cătălin Moroșanu după plecarea de la Survivor

Daniel Pavel a convocat un Consiliu de urgență, când toată lumea se aștepta să joace quizz-ul. Singura dată când s-a mai produs un asemenea moment a fost atunci când Alexandra Stan și-a anunțat retragerea din competiție. Așa cum bănuiau și ei, Faimoșii au pierdut un membru de bază al echipei, aseară.

Cătălin Moroșanu a fost eliminat de la Survivor România. Luptătorul are, în continuare, probleme la picior, iar medicii din echipa de producție l-au sfătuit pe Moro să se retragă din competiție, deoarece nu mai este apt, fizic, pentru a continua să joace în Republica Dominicană.

Cu lacrimi în ochi și vocea tremurândă, Cătălin Moroșanu a avut un discurs incredibil de rămas bun și este singurul concurent care și-a luat adio atât de la Faimoși cât și de la Războinici, înainte să părăsească definitiv emisiunea.

„Acest concurs pentru mine a înseamnat multe chestii. Nu mi-am imaginat că pot să gândesc așa negativ față de colegii mei, că pot să-i urăsc, că îmi doresc să piardă unele probe doar pentru că nu aveam sentimente bune față de ei. Țin minte că pe 16 februarie săpam cu mâinile goale wc-ul ăla și nu am realizat că a fost ziua fiicei mele.

Din punct de vedere psihic trăim într-o altă lume. Într-un matrix. Sunt multe lucruri importante, atunci realizăm cât de egoiști suntem. Uităm de familia noastră, de prietenii noștri, sunt multe lucruri care nu ne fac cinste. Dar trebuie să învățăm să apreciem ce avem în viața noastră, pentru că toți o săieșim și o să ne gândim ce am făcut aici. Poate o să fim mândri sau poate nu, trebuie să fim exact cum am intrat. Aici în Survivor ne dăm măștile jos și iese răul din noi. A fost o onoare să lucrez cu voi, Faimoși”, a declarat Moro la Surivovr.

Cătălin Moroșanu și Starlin s-au luptat ca rivali, dar s-au despărțit ca prieteni

Momentul culminant al serii a fost, cu siguranță, cel în care Starlin de la Războinici a făcut o plecăciune în fața lui Cătălin Moroșanu, spunându-i că a fost o onoare pentru el să joace cu și împotriva celebrului luptător. Duelul consacrat dintre Moro și „Pantera” a fost unul dintre cele mai spectaculoase de la Survivor România.

„Războinici, a fost o onoare să lupt cu voi, băieți și fete. M-am luptat cu niște bărbați adevărați. Starlin, îl faci mândru pe socrul tău pentru că m-ai învins. Ești un om extraordinar. Sper să te duci mai departe și să fii cât mai sus.”, i-a transmis Moro lui Starlin.

Starlin a avut lacrimi în ochi atunci când l-a auzit pe rivalul și prietenul său Cătălin Moroșanu, căruia i-a transmis cel mai frumos mesaj de rămas bun.

„Eu sunt foarte emotiv și singura persoană față de care simțeam teamă pe traseu e domnul Cătălin Moroșanu. Pentru mine a fost mai mult decât o onoare când mi-a spus că același sentiment l-a avut față de mine. Vorbim de un campion, un idol pentru România. Eu sunt un copil adoptat de România. Am fost împreună cu el pe traseu atâta timp, pentru mine e o onoare excelentă. Mă bucur că te-am cunoscut.”, i-a spus Starlin lui Cătălin Moroșanu la Consiliu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI