Regulile de eliminare la Survivor. Ce s-a întâmplat în echipa Războinicilor pare să sfideze tot regulamentul

Regulile de eliminare la Survivor. Ce s-a întâmplat în echipa Războinicilor pare să sfideze tot regulamentul
Regulile de eliminare la Survivor. Ce s-a întâmplat în echipa Războinicilor pare să sfideze tot regulamentul

Emisiunea Survivor România de la Kanal D se află la cel de-al doilea sezon. Cele două echipe: Războinicii și Faimoșii luptă în condiții grele depășindu-și limitele pentru a câștiga marele premiu. Concursul va fi câștigat de concurentul care nu va fi eliminat. Iată care sunt regulile de eliminare la Survivor.

Regulile de eliminare de la Survivor România

La începutul competiției Survivor România au intrat 24 de concurenți care erau grupați în două echipe: Faimoși și Războinici. Din echipa Războinicilor fac parte oameni necunoscuți publicului, iar din echipa Faimoșilor fac parte vedete.

Cele două echipe se află în Republica Dominicană unde luptă pentru marele premiu și pentru titlul de câștigător al sezonului doi a emisiunii Survivor România. Traseele pe care luptă aceștia sunt dificile și în urma acestora concurenților le sunt testate:

  •  inteligența
  • puterea de adaptare la condiții extreme
  • inventivitatea
  • forța şi rezistența fizică şi psihică.

Regulile de eliminare de la Survivor – prima regulă

Un singur concurent va câștiga mare premiu din cadrul concursului Survivor România, sezonul al doilea, din 2021, chiar dacă adrenalina atinge cote maxime. Concurenții de la Survivor România se află în sălbăticie unde îndură condiții grele, Ei nu au adăpost și sunt nevoiți să se hrănească cu ce pot lua din natură. Pentru a trăi și a supraviețui pe timpul competiției, ei trebuie să își construiască un mediu de trai favorabil.

Televoting-ul se află printre primele reguli pe care le deține emisiunea. Aceasta este modalitatea publicului de a vota concurentul pe care îl place, pentru ca acesta să rămână în continuare în cadrul competiției. Prezentatorul celui de-al doilea sezon Survivor România, Daniel Pavel, este cel care anunță pe parcursul emisiunii opțiunea prin care telespectatorii își vor exprima votul.

Regulile de eliminare de la Survivor – a doua regulă

Cea mai importantă regulă a competiției Survivor și cea de-a doua este legată de vot. Acesta se va exprima în etape. Fiecare etapă este corespunzătoare unei perioade de timp în intervalul anunțat de către prezentatorul emisiunii. Acesta va anunța care sunt concurenții care se află în acea sesiune de vot. Tot el va anunța comenzile: Start Vot și Stop Vot, la finalul sesiunii.

La numărul 1230, telespectatorii trebuie să transmită numele concurentului pe care doresc să îl voteze, așa cum este comunicat în emisiune, prin afișare pe ecran.

Regulile de eliminare de la Survivor – regulile votului

Este foarte important să se respecte numele concurenților, exact așa cum sunt afișate pe ecran, iar dacă acestea conțin diacritice, trebuie scrise la fel. Vor fi valabile și voturile în care numele concurenților sunt scrise cu diacritice,  doar în cazul în care tastatura este în limba română și dacă este vechi aparatul folosit pentru a transmite SMS-ul.

În cadrul emisiunii Survivor România, sezonul al doilea, nu vor fi luate în considerare voturile care nu respectă condițiile. Cu toate acestea, expeditorul va fi taxat conform tarifului de 1.19 euro, preț care include TVA.

Regulile de eliminare de la Survivor – alegerea câștigătorului

În cadrul unui consiliu, concurentul propus spre eliminare, în funcție de etapele în care vor avea loc eliminări, pe baza voturilor exprimate de public, va afla dacă este sau nu eliminat. Concurentul care va primi cele mai puține voturi, atât din echipa Faimoșilor, cât și din echipa Războinicilor, va părăsi competiția Survivor, prin eliminare. Mai mulți concurenți vor fi eliminați pe parcursul emisiunii, în urma acestor sesiuni, prin care publicul votează.

Iată cum va fi ales câștigătorul marelui premiu Survivor România 2021. Concurentul care va obține cele mai mare număr de voturi în etapa de vot organizată în Marea Finală a emisunii Survivor România, va fi declarat câștigătorul trofeului Survivor România, sezonul 2.