Concurenta de la Survivor România care s-ar fi îndrăgostit de Marius Crăciun. Gestul care o dă de gol

Concurenta de la Survivor România care s-ar fi îndrăgostit de Marius Crăciun. Gestul care o dă de gol
Concurenta de la Survivor România care s-ar fi îndrăgostit de Marius Crăciun. Gestul care o dă de gol

Romina de la Survivor România aruncă bomba. Se leagă o idilă în tabăra Războinicilor? Cine este concurenta care s-ar fi amorezat de Marius Crăciun? Gestul care o dă de gol. Sportiva a spus tot, declarațiile sunt fără perdea.

Concurenta de la Survivor România care s-ar fi îndrăgostit de Marius Crăciun

Se leagă o idilă între concurenții de la Survivor România? După ce Andrei Dascălu și Roxana Ghiță de la Războinici au împărtășit un sărut pătimaș în jungla dominicană, acum, o altă fostă concurentă din tabăra albaștrilor pare să se fi îndrăgostit de unul dintre coechipierii săi. Fosta Războinică Romina susține că Mellinei i s-ar fi aprins călcâiele după Marius Crăciun, fostul câștigător de la Ferma de la PRO TV.

Blondina susține că cea supranumită „Furnicuța” de la Războinici ar nutri sentimente pentru colegul ei Marius și face tot posibilul pentru a-i atrage, cumva, atenția. Invitată în cadrul emisiunii Ștafeta Mixtă, Romina Geczi a făcut o serie de declarații cutremurătoare vis-a-vis de foștii ei colegi din echipa albastră.

Romina a atacat-o dur pe Roxana Ghiță, despre care nu crede că ar putea avea o relație cu Andrei Dascălu, Războinicul cu care s-a sărutat pe plaja din tabără. Nu doar atât, Romina susține că Mellina i-ar face ochi dulci colegului ei, Marius Crăciun.

Ce a declarat Romina despre Mellina și Marius de la Războinici

„Stăteam și cu Sindy și cu Marius mai mult, fiind mai noi în competiție. Si observam că Mellinei îi plăcea foarte mult de Marius si incerca să se bage în toate discuțiile. Când a venit Marius a sărit în brațele lui. La jocuri si în camp facea tot felul de chestii. Noi eram acolo in cabana si mai discutam, nu barfeam, si venea Mellina.

Ea in ultima perioada s-a pus să facă genuflexiuni și fandări și era doar într-un costum de baie minuscul și venea în fața lui, își desfăcea picioarele să facă genoflexiuni și se apleca asa intr-un stil mai lasciv. Și nu era doar atunci. Când stăteam lângă cabană, acolo unde mânca, direct acolo în față se găsea să își facă genoflexiunile, în fața noastră.

Îi dau un ghiont lui Marius si zice „Ce să mai…”. Nu mai avea nici el ce să mai zică. Musty și Mellina erau apropiați, dar nu este ce s-a spus. Mi se părea o relație ca frate-soră. Mi se părea că ea îl plăcea pe Marius. Pe mine mă amuza când venea și făcea genuflexiunile și fandările chiar acolo în fața lui. Îi mai intreba pe băieți dacă le face corect, îi mai ziceau și Starlin și Andrei. Maria a inceput să facă și ea în ultima perioada. Am făcut și eu, dar faceam in cabana, nu în fața nimanui”, a declarat Romina la Ștefeta Mixtă, potrivit celor de la wowbiz.ro