23 apr. 2024 | 17:45

Reacția lui Liviu Dragnea privind retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei: ”PSD face o mare greșeală”. Pe cine ar fi votat? EXCLUSIV

EXCLUSIV
Reacția lui Liviu Dragnea privind retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei: ”PSD face o mare greșeală”. Pe cine ar fi votat? EXCLUSIV

Liviu Dragnea, fost lider PSD, nu dorea retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu, în cursa pentru Primăria Capitalei. Liviu Dragnea are, de altfel, și un mesaj ferm, pentru foștii colegi de partid, prin intermediul Playtech Știri.

Medicul Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD din cursa pentru Primăria Capitalei

Se anunță o campanie electorală de infarct, în 2024, cu schimbări de ultimă oră! Iar cel mai vânat post este, de departe, cel de la Primăria Capitalei. Printre candidați s-a aflat, până în urmă cu câteva ore, și medicul Cătălin Cîrstoiu, împotriva căruia s-a dus o agresivă campanie de discreditare și care, de altfel, avea să îi fie fatală, pe plan politic.

După 14 ore de dezbateri și de negocieri, cele două partide din coaliție au decis să intre în cursa pentru Primăria Capitalei cu alți doi candidați separați, după retragerea candidatului comun, medicul Cătălin Cîrstoiu. Este vorba despre Gabriela Firea și Sebastian Burduja.

Marcel Ciolacu: ”Dansul în doi s-a terminat!”

Marcel Ciolacu a dorit să îi mulțumească lui Cătălin Cîrstoiu, pentru tot efortul depus, și a vorbit la superlativ despre Gabriela Firea, noul candidat la Primăria Capitalei, din partea PSD:

”Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă pentru bucureștenii condamnați de patru ani la frig, mizerie, poluare și trafic blocat care, în loc de soluții, aveau de ales acum doar între incompetență și circ!

Bucureștiul are nevoie de un om care știe administrație și este capabil să aranjeze încă din prima zi de mandat lucrurile lăsate vraiște de Nicușor Dan. Iar aceasta nu putea fi decât Gabriela Firea, președintele organizației PSD București!

Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol, dar mai multe soluții la problemele zilnice cu care se confruntă. Îi mulțumesc domnului doctor Cîrstoiu pentru tot efortul depus în această perioadă. De astăzi, dansul în doi s-a terminat! De astăzi, bucureștenii chiar au ce alege! Succes, Gabi!”, a transmis Marcel Ciolacu.

Citiți și: Cîrstoiu, retras din cursa pentru Primăria București. Gabriela Firea și Sebastian Burduja sunt noii candidați PSD și PNL

Liviu Dragnea, mesaj pentru PSD, care a renunțat la Cătălin Cîrstoiu: ”Cea mai mare greșeală”

Fostul lider PSD Liviu Dragnea nu dorea însă retragerea lui Cătălin Cîrstoiu, din cursa pentru Primăria Capitalei. Iată ce ne spunea ieri Liviu Dragnea, cu doar câteva ore înainte ca celebrul medic să rămână fără suport politic.

Întrebat ieri de reporterul Playtech Știri pe cine ar vedea mai potrivit, ca primar al Capitalei, dintre cei trei candidați, Nicușor Dan, Cătălin Cîrstoiu și Cristian Popescu Piedone, Liviu Dragnea ne-a răspuns cu fermitate:

”Șanse la Primăria Capitalei ar avea Cătălin Cîrstoiu. PSD ar face cea mai mare greșeală dacă l-ar retrage pe Cătălin Cîrstoiu. Mare, foarte mare!”, ne declara ieri Liviu Dragnea, exclusiv pentru Playtech Știri.

Citiți și: Ce planuri are Gabriela Firea pentru Bucureşti. Candidează din nou pentru postul de primar: „Redeschid şantierele”

Prima reacție a Gabrielei Firea, noul candidat PSD la Primăria Capitalei

Gabriela Firea, fost primar al Capitalei, și-n același timp noul candidat al PSD, pentru acest post, în campania electorală din 2024, a făcut deja o primă declarație. A vorbit despre proiectele sale pentru bucureșteni:

”Mulțumesc pentru încredere! Împreună vom lupta pentru dreptul bucureştenilor la o viață mai bună, într-un oraş civilizat. Voi redeschide toate şantierele blocate şi voi reda curățenia şi frumusețea Capitalei.

Vom avea, din nou, cele mai mari investiții în şcoli, transport, protecția mediului, infrastructură, termoficare, spitale, instituții de cultură”, a menționat Gabriela Firea, candidat la Primăria Capitalei din partea PSD.

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Cea mai frumoasă stradă a Europei e în România. Orașul care se mândrește cu o arteră de vis
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Cutremur în tenis. HALEP a făcut anunțul: Nu se poate așa ceva
Capital.ro
Cea mai bună carne pentru grătar: ”Este cea mai sănătoasă alegere!”
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
INTERZIS în SÂMBĂTA MARE! Este cel mai mare PĂCAT
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro