Răzvan Simion l-a uimit pe Dani Oțil la Neatza. Mesajul pe care Lidia Buble nu-l poate ignora

Răzvan Simion l-a uimit pe Dani Oțil la Neatza. Mesajul pe care Lidia Buble nu-l poate ignora
Răzvan Simion l-a uimit pe Dani Oțil la Neatza. Mesajul pe care Lidia Buble nu-l poate ignora

Mesajul pe care Lidia Buble nu-l poate ignora. Cum s-a dat de gol Răzvan Simion, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani. Toată lumea a înțeles la ce s-a referit. Cum a încercat Dani Oțil să salveze situația.

Răzvan Simion l-a uimit pe Dani Oțil la Neatza

Încurcate sunt căile iubirii. În vara anului 2020, Răzvan Simion și Lidia Buble anunțau că se despart, după o relație frumoasă de aproape șase ani de zile. Deși fanii celor doi se așteptau ca frumoasa artistă și prezentatorul matinalului de la Antena 1 să ajungă împreună în fața altarului, pentru a-și uni destinele, iată că destinul a avut alte planuri pentru cele două vedete.

Lunile au trecut, iar cei doi și-au refăcut viața alături de alți parteneri. Lidia Buble a început o nouă poveste de iubire alături de luptătorul Cobra Tate, în timp ce partenerul lui Dani Oțil de la Neatza cu Răzvan și Dani se iubește cu arhitectul Daliana Răducan, fosta vedetă de la Visuri la Cheie, aceeași brunetă în compania căreia a fost văzut Răzvan Simion în Istanbul, anul trecut, de către fotoreporteri.

Cum a recunoscut Răzvan Simion că a suferit după Lidia Buble

Chiar dacă atunci părea că trece foarte ușor peste despărțirea de Lidia Buble, simpaticul matinal a lăsat să se înțeleagă, la nouă luni distanță, că ar fi suferit destul de tare atunci când el și artista au decis să o ia pe căi separate. Desigur, Răzvan a vorbit la modul general, dar fanii au putut citi printre rânduri, dându-și seama că vedeta vorbește din experiență proprie:

„Și bărbații suferă după o despărțire sau după un divorț, dar ei recunosc mai greu, că au nevoie de ajutor’, a spus Răzvan Simion în timpul ultimei ediții de Neatza.

Colegul său Dani a răspuns cu o glumă prietenului Răzvan, pentru a destinde atmosfera, în dulcele său stil caracteristic:

„Vai, foarte emoționant acest ultim minut în care a vorbit Răzvan”, a spus simpaticul prezentator la Neatza cu Răzvan și Dani.

Lidia Buble, relație cu luptătorul Cobra Tate

Soarele a răsărit și pe strada frumoasei Lidia Buble. Artista simte, din nou, fiorii iubirii de când formează un cuplu cu fratele lui Tristan Tate. Afaceristul și cu fosta iubită a lui Răzvan Simion sunt abia la început de relație, conform unor surse apropiate de-ale Lidiei, însă lucrurile par să meargă foarte bine pentru noul cuplu.

„Da, sunt împreună, dar la început de relație. El este expansiv, o compleșește cu detalii, cu mici atenții, gesturi romantice. Lidia este destul de temperată și nu este deloc impresionată de opulența de care este inconjurat Tate. El a invitat-o de curand intr-o vacanta luxoasa, insa Lidia a refuzat. Il place, este fericita, dar nu se arunca deloc cu capul inainte, mai ales că știe că el nu este ușă de biserică”, au declarat surse apropiate cuplului, în exclusivitate, pentru playtech.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI