Iubita lui Răzvan Simion face furori în costum de baie. Fanii spun că e mai bună decât Lidia Buble

Iubita lui Răzvan Simion face furori în costum de baie. Fanii spun că e mai bună decât Lidia Buble
Ce a facut Razvan Simion pentru Daliana

Cine este iubita lui Răzvan Simion și cât de bine arată. Cei doi s-au mutat împreună și par a fi foarte fericiți împreună. Cum arată focoasa brunetă în costum de baie. Fanii matinalului de la Neatza spun că e mai bună decât Lidia Buble. 

Iubita lui Răzvan Simion face furori în costum de baie

A trecut aproape un an de când Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit, după aproape șase ani de relație, spre surprinderea tuturor fanilor care se așteptau să-i vadă pe cei doi pășind împreună, de braț, în fața altarului. Lunile au trecut, iar cele două vedete și-au refăcut viața. Lidia Buble s-a refugiat în domeniul profesional, s-a închis în studio și a scos câteva piese care se bucură de un imens succes pe Youtube. Deși au circulat zvonuri conform cărora blondina ar fi avut o relație cu solistul trupei Vunk Cornel Ilie, cei doi artiști au dezmințit bârfele, spunând că sunt doar prieteni.

Răzvan Simion, pe de altă parte, iubește din nou, iar de data aceasta femeia care i-a furat inima este o domnișoară superbă pe nume Daliana Răducan. Bruneta este de meserie arhitect și a făcut parte din echipa Visuri la Cheie de la PRO TV. Daliana provoacă, deja, furori pe Instagram cu ipostazele incendiare în care este surprinsă.

Răzvan Simion și noua lui iubită s-au mutat împreună

Cu ochi verzi de felină, trăsături conturate, buze cărnoase și un trup de sirenă, frumoasa Daliana pune pe jar întreaga suflare masculină a României, iar mulți dintre fanii matinalului de la Neatza spun că arată și mai bine decât Lidia Buble, fosta lui parteneră. Răzvan Simion și Daliana Răducan sunt împreună de nouă luni de zile, deși la început, simpaticul prezentator de la Antena 1 nu a recunoscut că este implicat într-o nouă relație.

Frumoasa Daliana este aceeași brunetă în compania căruia Răzvan Simion se afla anul trecut, în Istanbul, când au fost surprinși de către jurnaliști. Deși la momentul respectiv matinalul a negat că ar fi avut o nouă iubită, se pare că lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru noul cuplu, din moment ce Răzvan Simion și bruneta locuiesc împreună de o lună de zile, în casa în care acesta stătea cu Lidia Buble. Relația celor doi a trecut deja la următorul nivel, iar Daliana Răducan se înțelege foarte bine și cu cei doi copii ai matinalului, semn că devine parte din familie.

„Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, sună autodescrierea brunetei, de pe site-ul afacerii sale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI