Dani Oțil l-a făcut Hitler pe Răzvan Simion. Ce are în comun, de fapt, cu fostul cancelar al Germaniei

Dani Oțil l-a făcut Hitler pe Răzvan Simion. Ce are în comun, de fapt, cu fostul cancelar al Germaniei
Dani Otil l-a facut ”Hitler”, pe colegul sau, Razvan Simion

În ediția de azi a emisiunii Neatza cu Razvan si Dani s-a vorbit despre vibrația numerelor, care se calculează în funcție de data nașterii. Pentru că vibrația numărului în cazul lui Răzvan este 8, acesta a fost numit ”Hitler”.

Dani Oțil l-a făcut Hitler pe Răzvan Simion

După discuția cu primul somelier de apă din România, Dani s-a hotărât să devină și el somelier de ciorbă. De aici, discuția ”a degenerat”, Dani numindu-l pe colegul său ”Hitler”. Iată discuția:

„Vreau sa fiu somelier de ciorba

O sa iti zicem Dani Babanu

Bine Hitler! Pai au văzut ce a zis colega, ca dacă ai 8 in frunte esti ori Hitler, ori Maria Tereza!”

Nu am nicio sansa sa fiu vreun Hitler in vata asta”, a fost discuția între Dani și Răzvan Simion.

Dani, dezvăluiri din copilărie

Azi, într-o discuție cu Ruxandra Luca, mamă a trei copii și blogger de parenting, prezentatorul Dani Oțil a mărturisit cum era situația cu somnul când era el bebeluș.

”Mama li se plangea rudelor ca eu plangeam prea mult. Si un unchi a zis: lasa-l să planga, ca oboseste el si adoarme. După 2 ore jumate de plâns si vanat, m-a linsitit mama cumva. Nu prea ma lua mama in brate”, a spus Dani Oțil.

Tot azi Dani Oțil a mai fost întrebat și la ce oră adoarme în general, noaptea: ”Eu ma culc pe la 10, 10 jumate”, a mai mărturisit prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Însă ot la capitolul ”amintiri din copilărie” se poate trece și întâmplarea de mai jos, povestită recent, tot de Dani Oțil, de data aceasta având legătură cu operația de polipi la care a fost supus.

”In 90 si ceva, m-au dus ai mei să mă opereze de polipi, la o clinică cu plată. După anestezie, am delirat, dar intr-un mod foarte haios. Ai mei zic ca spuneam tot felul de prostii și s-a râs la fiecare petrecere de glumele mele. Cum de atunci nu am mai fost așa haios, aș vrea să știu și eu ce substanță a fost aceea”, a spus Dani Oțil, în timpul emisiunii.

Se știe că Dani Oțil este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune, însă a fost întotdeauna discret cu viața personală. În ultimul timp, viața lui s-a schimbat total, după ce și-a cunoscut marea iubire, pe Gabriela Prisăcariu. Astfel, că acesta își ține la curent fanii cu toate schimbările din viața lui, pe rețelele de socializare unde pune poze cu el și cu iubita sa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI