Răzvan Simion, exasperat de o bancă din România: „Mă tot amenință pe banii mei”

Răzvan Simion, exasperat de o bancă din România: „Mă tot amenință pe banii mei”
Răzvan Simion, exasperat de o bancă din România

Dacă Dani Oțil a povestit ieri nemulțumirea din viața sa, și anume, cea legată de factura la energie electrică, a venit rândul lui Răzvan Simion să spună ce îl deranjează de ceva timp încoace, în viața cotidiană. Se pare că matinalul este „supărat” pe serviciile unei bănci din România. În ediția de azi a matinalului Neatza cu Răzvan și Dani, Răzvan Simion a dat detalii.

Răzvan Simion, exasperat de o bancă din România

Dani Oțil a dezvăluit ieri cu ce problemă s-a confruntat la început de an, o problemă, cu care se confruntă, de altfel, foarte mulți români. El s-a declarat șocat de suma care i-a venit de plată la energia electrică.

„Nu sunt nici bine, nici sănătos, e si vârsta, mă dor toate. Povara o simt cel mai tare în buzunare, ca mi-a venit factura la curent…M-am uitat ieri în extrasul de contact, că se plătește automat, să văd ultimele facturi.

De ieri umblu ca tata prin casă și sting toate luminile. Mai aprind câte o lanternă, seara, să nu zică vecinii ca am murit”, spunea, ieri, Dani Oțil, care a dezvăluit că a recurs și la unele măsuri de precauție.

„Beculețele de afară sunt stinse toate. Am făcut consiliu de familie: am vorbit cu cel mic, am vorbit și cu soția, i-am zis gata cu Netflix, nu facem din noapte zi.

I-am mutat și masa de machiaj la lumină, ca să beneficieze de lumina naturală. Nu a venit încă factura la gaze. În orice caz, am luat masuri de precauție.”, a mai zis Dani Oțil.

În ediția de azi a emisiunii, Răzvan Simion, colegul lui Dani Oțil, a spus și el cu ce probleme se confruntă la început de an, arătându-se nemulțumit de serviciile băncii la care își are conturile.

Mai exact, el s-a arătat deranjat de multitudinea mesajelor pe care le-a tot primit, pentru a-și actualiza contul.

„Banca unde am toate conturile, pe care o să o schimb, îmi tot trimite mesaje că trebuie sa mă actualizez, cu alte cuvinte, mă tot amenință pe banii mei. Acum mi-a trimis mesaj ca îmi expiră polița RCA și că o să schimbe ei”, a dezvăluit Răzvan Simion, fără a da detalii amănunțite.

Ce dorințe au matinalii de la Neatza, în noul an

Răzvan Simion a petrecut sărbătorile de iarnă în străinătate, iar la întoarcerea la emisiune, matinalul a dezvăluit ce și-ar dori anul acesta. După ce Dani Oțil a mărturisit că și-ar dori să își ducă copilul la înot, la vârsta de șase luni, iar Ramona Olaru a afirmat că și-ar dori un copil, matinalul a povestit, cu amuzament, că i-ar plăcea să ca anul acesta să devină propritar de barcă Riva.