Dani Oțil a făcut anunțul despre „Neatza” de pe Antena 1. Ce se întâmplă cu emisiunea

Dani Oțil a făcut anunțul despre „Neatza” de pe Antena 1. Ce se întâmplă cu emisiunea
Sefii Intact au facut schimbari

Dani Oțil este unul dintre cei mai îndrăgiți și longevivi prezentatori tv din România. Alături de Răzvan Simion, cei doi au făcut întotdeauna senzație cu matinalul de la Antena 1. Acum, în 2022, șefii trustului Intact au luat câteva decizii radicale cu privire la emisiunile difuzate pe post. O schimbare suferă și emisiunea Neatza, iar Dani Oțil a făcut anunțul.

Dani Oțil, anunț despre Neatza

Una dintre schimbări este că emisiunea Acces Direct a fost scoasă pe jumătate din grila Antena 1. În anul 2022, șefii trustului Intact au pregătit câteva schimbări importante. Emisiunea Acces Direct, prezentată de Mirela Vaida, va fi scoasă pe jumătate din grilă. Ea se va difuza și la Antena 1, dar și la Antena Stars.

Emisiunea Neatza cu Dani Oțil și Răzvan Simion va fi difuzată și duminică, de la ora 9:00. Chiar Dani a fost cel care a făcut anunțul.

„De luni… Revenim   dar nu ne revenim”, a scris Dani Oțil pe pagina sa personală de Facebook.

Dani Oțil și-a făcut sărbătorile alături de familie, pe o insulă din Maldive.

Ce se întâmplă cu Acces Direct

Noul sezon Acces Direct va începe luni, 10 ianuarie. Prima parte a emisiunii va fi pe Antena 1, de la ora 16:00. Ulterior, emisiunea va putea fi urmărită pe Antena Stars, de la ora 17:00. Adică, Acces Direct va începe pe Antena 1 și va continua pe Antena Stars, iar programul va fi în fiecare zi de luni până vineri.

Revenim în forță cu noul sezon Acces Direct, din 10 ianuarie, de la ora 16:00. Emisiunea va avea o durată mai mare, vom avea mai multe subiecte dinamice și mai mulți invitați.

De asemenea, vom avea mai mulți reporteri pe teren care vor transmite live evenimentele, de la fața locului. Ne vedem de la ora 16:00, pe Antena 1, pentru ca de la ora 17:00 să vă dăm întâlnire pe Antena Stars”, a transmis prezentatoarea emisiunii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI