Răsturnare de situație. Meghan Markle și Prințul Harry au mințit în interviul pentru Oprah

Interviul pe care Meghan Markle și Prințul Harry l-au oferit prezentatoarei Oprah Winfrey a avut un mare ecou în publicațiile britanice. Cu atât mai mult cu cât actrița a făcut câteva dezvăluiri șocante și a acuzat familia regală britanică de rasism. Oprah a ascultat uimit declarațiile făcute de Meghan Markle, în timp ce Prințul a confirmat spusele soției sale, declarându-se dezamăgit de situația din familia lui.

Meghan Markle și Prințul Harry au mințit?

În același interviu, actrița i-a mărturisit lui Oprah că s-a căsătorit cu Prințul Harry cu trei zile înainte de a avea loc ceremonia urmărită cu sufletul la gură de mii de oameni. Foștii duci de Sussex au recunoscut că au mințit cu privire la nunta secretă, iar ceremonia lor nu a fost decât un schimb de jurăminte, fără nicio calitate oficială.

Un funcționar public de la Casa Regală a fost cel care a deslușit misterul nunții și a declarat că nu s-au căsătorit cu trei zile înainte de oficializarea relației.

Într-o nouă declarație, foștii duci de Sussex au povestit ce s-a întâmplat de fapt, cu trei zile înainte de ceremonia oficială și că nu a fost decât ceva simbolic.

„Știi, cu trei zile înainte de nunta noastră, ne-am căsătorit – nimeni nu știe asta. Doar noi doi în curtea din spate cu Arhiepiscopul de Canterbury. Așadar, jurămintele erau doar pentru noi doi”, a spus ducesa de Sussex, în timpul interviului cu Oprah.

Ce s-a întâmplat, de fapt cu trei zile înainte de nunta foștilor duci

Stephen Borton, fostul grefier al Biroului Facultății Arhiepiscopului de Canterbury, a declarat că Meghan este confuză și că adevărata căsătorie a fost cea care s-a întâmplat oficial, pe data de 19 mai 2018.

„Îmi pare rău, dar Meghan este evident confuză și clar dezinformată. Nu s-au căsătorit cu trei zile mai devreme în fața arhiepiscopului de Canterbury. Adevărata căsătorie a fost la Capela Sf. Gheorghe din Windsor și ceea ce s-a întâmplat acolo la 19 mai 2018 și a fost văzut de milioane din întreaga lume a fost nunta oficială recunoscută de Biserica Angliei și de lege, a declarat Stephen Borton.

El a mai declarat că nu ar fi putut avea loc o căsătorie oficială în Nottingham, deoarece locul în care au făcut schimb de jurăminte nu este unul autorizat.

În plus, copiile certificatului de nuntă al lui Meghan și Harry au confirmat spusele fostului grefier al Biroului Facultății Arhiepiscopului de Canterbury

De altfel, un purtător de cuvânt al cuplului a declarat că „jurămintele schimbate în privat cu câteva zile înainte de 19 mai nu au nicio legătură cu nunta oficială”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI