Meghan Markle și Harry s-au îmbogățit? Câte milioane de $ a costat interviul șocant făcut de ducii de Sussex

Meghan Markle și Harry s-au îmbogățit? Câte milioane de $ a costat interviul șocant făcut de ducii de Sussex
Câți bani au primit Meghan Markle și Harry pentr interviul șocant?

Meghan Markle și Harry sunt pe val! Ce s-a întâmplat cu Ducii de Sussex după mărturiile oferite în exclusivitate pentru Oprah Winfrey? Cu cât au fost plătiți pentru celebrul și controversatul interviu acordat cunoscutei vedete?

Câți bani au primit Meghan Markle și Harry pentru interviul șocant?

Deja celebrul interviul al ducilor de Sussex e unul din subiectele principale în lumea întreagă. Toți oamenii se întreabă cât a costat ruptura tăcerii soților. Iată că s-a dezvăluit! CBS a plătit cel puțin 7 millioane de dolari pentru vâlvâtaia lungă ce s-a creat acum în Familia Regală a Marii Britanii, conform Insider.

Harpo Production, compania de producție a lui Winfrey, a încercat să vândă interviul altor televiziuni americane – NBC – deținută de Comcast, și ABC – deținută de Disney, potrivit Wall Street Journal care a dezvăluit pentru prima dată informația.

ViacomCBS a cumpărat drepturile de a difuza interviul în Statele Unite ale Americii și piețele internaționale, timp în care un reprezentant al cuplului a afirmat recent că Prințul Harry și soția sa nu au fost plătiți pentru a lua parte la interviu, deși cei mai mulți se așteptau la plata considerabilă a lor.

Se pare că doar liniștea casei familiei din partea Prințului a costat cel mai scump însă. ViacomCBS a vândut drepturile de difuzare ITV care a solicitat accesul în Regatul Unit, iar BBC nu a licitat încă pentru drepturi, potrivit aceleiași surse.

Meghan Markle a făcut numeroase mărturii șocante, printre care și faptul că a avut gânduri de suicid ca urmare a mediatizării sale intense de către presa britanică în al cărei vizor este în continuare. De asemenea, soția Prințului Harry a mai dezvăluit și că familia regală a speculat cu privire la culoarea pielii fiului celor doi.

Ce sex va avea cel de-al doilea copil al cuplului?

Cu acest prilej, ducesa de Sussex a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil al cuplului.  „Să ai un băiat, apoi o fată, ce putem cere mai mult?”, şi-a exprimat bucuria prinţul Harry, care s-a căsătorit cu Meghan Markle în 2018.

„Dacă experienţele trăite anul trecut în tot Commonwealth-ul au fost diverse, emoţionante exemple de curaj, hotărâre, devotament dezinteresat şi sentiment al datoriei au fost constatate în cele patru colţuri ale comunităţii Commonwealth-ului”, a spus regina în acest mesaj înregistrat în avans şi difuzat de BBC.

„Aceste timpuri istovitoare pentru atâtea persoane vor fi dezvăluit, de asemenea, în ce măsură, rămânând în contact cu ceilalţi, ne bucurăm de solidaritatea lor şi de sprijinul lor spiritual”, a adăugat Elisabeta a II-a.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI