Teama care s-a adeverit. Ce a preconizat o bună prietenă a lui Meghan Markle

O prietenă din copilărie de-ale lui Meghan Markle a declarat că era îngrijorată pentru actriță, înainte ca aceasta să se căsătorească cu Prințul Harry. Interviul pe care ducesa de Sussex l-a oferit pentru Oprah Winfrey a scos la iveală multe nereguli și probleme din cadrul familiei regale, acuzând, fără să nominalizeze, anumiți membri ai casei regale.

Dezvăluirile unei bune prietene de-ale actriței Meghan Markle

Si Harry s-a arătat stupefiat cu privire la îngrijorările familiei sale față de culoarea pielii viitorului lor copil.

Simone Burns Dilley a dezvăluit că avea temeri legate de căsătoria lui Meghan Markle cu Prințul Harry, în special gândindu-se că cei din familia regală vor fi răi cu actrița.

„Eram toți fericiți pentru ea…dar, în același timp, eram îngrijorată. Era divorțată, este metisă. Mă gândeam, Doamne, o să fie foarte răi cu ea”, a spus Simone.

Meghan Markle și Prințul Harry au părăsit casa regală

Meghan Markle și Prințul Harry au părăsit casa regală, preferând să se mute și să înceapă o nouă viață. Actrița a povestit că s-a confruntat cu probleme legate de sănătatea psihică și chiar a avut gânduri de suicid. Harry a fost alături de soția lui, făcând tot ce este posibil ca această să își revină din starea pe care o avea.

Meghan nu s-a adaptat noului stil de viață, iar regulile și comportamentului pe care familia lui Harry le-au afișat față de ea, au făcut-o să intre în depresie. În plus, a povestit ducesa, ei nu i s-a permis să caute ajutor specializat atunci problemele de natură psihică au apărut, așa că totul devenea din ce în ce mai rău pentru ea.

“În timp ce eram însărcinată se purtau discuții despre cum copilul nu va avea dreptul la Securitate, nu va primi niciun titlul și se întrebau cât de închisă la culoare va fi pielea lui” a povestit Meghan.

Harry a fost cel care și-a susținut partenera, confirmându-i spusele despre familia lui. 

„Nu pot să îmi imaginez cum trebuie să fi fost ea, care a trecut prin acest proces singură în toți acei ani, pentru că a fost incredibil de dur pentru noi doi – dar cel puțin ne-am avut unul pe celălalt’, a subliniat Harry.

Meghan Marle și Harry au pierdut un copil

Meghan și Harry au trecut prin momente cumplite, atunci când au pierdut un copil. Actrița și-a făcut curaj și a povestit prin ce a trecut.

„După ce i-am schimbat scutecul, am simțit o crampă extrem de dureroasă. Am căzut pe podea cu el în brațe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne menține pe amândoi calmi, tonul vesel era într-un contrast puternic cu sentimentul meu că ceva nu era în regulă.

Știam, în timp ce îmi strângeam primul copil născut, că îl pierd al doilea. Câteva ore mai târziu, eram pe un pat de spital, ținându-mă de soțul meu. A pierde un copil înseamnă a purta o durere aproape insuportabilă, trăită de mulți, dar discutată prea puțin’, a declarat Meghan Markle.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI