Ce avere au strâns Meghan Markle și Prințul Harry. Chiar nu mai aveau nevoie de suportul Reginei Angliei

Ce avere au strâns Meghan Markle și Prințul Harry. Chiar nu mai aveau nevoie de suportul Reginei Angliei
Ce avere au acum Meghan Markle și prințul Harry .
La scurt timp după ce au anunțat că renunță la rangul de membri “seniori” ai familiei regale, oamenii simpli, dar și celebritățile și nu numai s-au întrebat cum se vor întreține în viitor Meghan Markle și Prințul Harry. Ducii de Sussex au o avere uriașă, iar anul trecut au primit mulți bani din partea Casei Regale a Marii Britanii.

Ce avere au acum Meghan Markle și prințul Harry

În cursul anului trecut, Prințul Charles a plătit 4,9 milioane de lire sterline fiilor săi din veniturile sale, din care se crede că mai puțin de jumătate s-a dus la Prințul Harry. Ducii de Sussex au dezvăluit că banii primiți de la fiul Reginei ElisaBetta acoperă 95% din cheltuielile lor. Ulterior, ei au spus:

“Restul de 5% din finanțarea pentru Oficiul Ducelui și Ducesei de Sussex. Acesta acoperă costurile asociate angajării membrilor biroului lor, se primește prin Grantul Suveran. Ori de câte ori este posibil și dacă neu sunt sfătuiți altfel din motive de securitate, călătoresc folosind transportatori comerciali, trenuri locale și vehicule eficiente cu combustibil”

Meghan Markle și Prințul Harry nu își doresc să mai cheltuie bani publici

Meghan Markle și Prințul Harry aspiră la statutul de membrii ai Casei Regale Britanice și nu își doresc să mai cheltuie bani publici. În acest moment, activitatea membrilor Casei Regale Britanice este finanțată prin intermediul Sovereign Grant, un soi de taxă anuală plătită de guvern monarhiei. Cu acești bani sunt susținute vizitele oficiale ale oficialilor Familiei Regale, reședințele, transportul și alte cheltuieli necesare susținerii actrivității Palatului Buckingham.

Meghan Markle și prințul Harry .
Ce avere au acum Meghan Markle și prințul Harry .

Mai mult, Ducii de Sussex se vor lansa pe circuitul internațional al celebrităților – vor trebui să încheie oferte comerciale lucrative. Până acum, lor le-a fost interzis să câștige venituri sub orice formă”, așa cum au subliniat aseară într-o declarație făcută publică pe site-ul lor oficial.

Ce avere au Meghan Markle și Prințul Harry

Ducii de Sussex, care în prezent au o avere cumulată estimată la 45 de milioane de dolari – conform money.com, au dat asigurări că nu au folosit niciodată fonduri publice pentru deplasări private. Totodată, ei susțin că nu au beneficiat niciodată de scutiri de taxe.

Conform publicației financiare Money, Meghan Markle a acumulat circa 5 milioane de dolari, mare parte datorită meseriei de actriță. Înainte de a se căsători cu Prințul Harry, vedeta câștiga 61.000 de lire sterline pe an administrând blogul său “The Tig”. Blogul era concentrat pe mâncare, călătorii, modă și sănătate. A profitat la maxim de ofertele bazate pe celebritatea ei. A fost nevoită să-și suspende blogul, odată cu anunțul relației cu Prințului Harry. Dacă l-ar reactiva în acest moment, ar avea de câștigat de pe urma blogului foarte mulți bani.

Averea Prințului Harry

Prințul Harry ar avea o avere estimată între 20 și 40 de milioane de dolari, o bucată mică din averea de 88 de miliarde de dolari a Casei Regale Britanice, potrivit Forbes. O parte din averea Ducelui de Sussex provine din moștenirea estimată la 20 de milioane de lire sterline de la mama sa Prințesa Diana.

Păstrându-și titlurile regale, și având în vedere profilurile lor înalte de pe ambele părți ale Atlanticului, Harry și Meghan vor avea posibilitatea de a oferi multe angajamente lucrative. Cei doi pot controla până la o jumătate de milion de dolari (380.000 de lire sterline) pentru un singur discurs. Cuplul și-a înregistrat marca comercială regală “Sussex” pe mai mult de 100 de articole, de la tricouri, cărți și reviste până la materiale didactice și grupuri de sprijin emoțional. Cuplul a reușit să acumuleze averi considerabile. Sunt estimate la 30 de milioane de lire sterline pentru Harry și 4 milioane de lire sterline pentru Meghan.

Meghan Markle și Prințul Harry, nuntă impresionantă în urmă cu aproape 2 ani

Prinţul Harry, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle s-au căsătorit în mai 2018, după o relație de doi ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI