Meghan Markle și Harry, umiliți de Familia Regală înainte de Megxit. 12 drame trăite de ei

Meghan Markle și Harry, umiliți de Familia Regală înainte de Megxit. 12 drame trăite de ei
Harry si Meghan, umiliti inainte de Megxit

Prințul Harry și Meghan au luat parte la un interviu extraordinar cu Oprah Winfrey, făcând o serie de acuzații de anvergură despre viața în familia regală.

Iată 12 drame trăite de cuplul regal!

         1. Criza sănătății mintale

Ducesa de Sussex spune că a avut gânduri sinucigașe în timpul perioadei sale la Casa regală. „Pur și simplu nu mai voiam să fiu în viață. Și acesta a fost un gând constant foarte clar, real și înfricoșător. Și îmi amintesc cum el [Harry] tocmai m-a alinat. ” Ea a susținut că a cerut ajutor Palatului și i s-a refuzat. „Au spus nu putem face nimic pentru a te proteja, deoarece nu ești un angajat plătit al instituției”

         2. Acuzații de rasism

Ducesa a susținut că, în timp ce era însărcinată cu Archie, preocupările au fost ridicate cu privire la culoarea pielii bebelușului său.

„În acele luni în care eram însărcinată exista conversația despre „ Nu vi se va oferi siguranță, nu vi se va da un titlu” și, de asemenea, preocupări și conversații despre cât de întunecată ar putea fi pielea bebelușului. ” Meghan a refuzat să numească cine s-a exprimat în acest mod. „Cred că ar fi foarte dăunător pentru ei”.

          3. Despre ducesa de Cambridge

Ducesa a negat o poveste din ziar cu că ar fi făcut-o să plângă pe ducesa de Cambridge înainte de ei cu Harry. Întrebată dacă a făcut-o să plângă pe Kate, Meghan a răspuns: „S-a întâmplat inversul”. Meghan a spus că Kate este o „persoană bună”, dar a adăugat: „Cu câteva zile înainte de nuntă, ea [Kate] a fost supărată de ceva, referitor la rochiile pentru fetele responsabile cu florile și m-a făcut să plâng. Și chiar mi-a rănit sentimentele „. Ea a spus că Kate și-a cerut scuze atunci și i-a adus flori.

4. Meghan a fost „redusă la tăcere”

„Toți care făceau parte din lumea mea au primit o directivă foarte clară din momentul s-a aflar că Harry și cu mine ne întâlneam, și anume de a spune întotdeauna ”fără comentarii”. Meghan a spus că credea că este protejată de instituția regală.

”Abia după ce am fost căsătoriți și totul a început să se înrăutățească, am ajuns să înțeleg că nu numai că nu eram protejat, ci … nu erau dispuși să spună adevărul pentru a mă proteja pe mine și pe soțul meu”. Ea a fost de acord cu afirmația lui Oprah că a fost „redusă la tăcere” mai degrabă decât „tăcută” din momentul în care a început să se întâlnească cu Harry.

Întrebată dacă nu a fost susținută de puterile actuale, ea a spus: „Există familia și apoi există oamenii care conduc instituția, acestea sunt două lucruri separate și este important să poți compartimenta asta pentru că regina, spree exemplu, a fost întotdeauna minunată cu mine. ”

5. Prințul Charles a încetat să mai primească apelurile lui Harry

Prințul Harry a spus că tatăl său, prințul Charles, a încetat să mai răspundă la apelurile lui Harry  cu privire la planul de a renunța la îndatoririle regale. „Am avut trei conversații cu bunica mea și două conversații cu tatăl meu înainte ca acesta să înceteze să primească apelurile mele. Și apoi a spus, puteți pune totul în scris? ”

6. Prințul Harry nu a mai fost sprijinit financiar

El a spus că a încetat să mai primească bani de la palat în primul trimestru al anului 2020. El a spus că nevoia de a-și plăti propriile costuri de securitate face parte din motivația din spatele acordurilor profitabile cu diverse companii, inclusiv cu  Netflix. Singurii alți bani care i-au mai rămâs, a spus el, au fost cei care i-au rămas prințesei Diana.

7. Nunta secretă

Meghan a dezvăluit că s-au căsătorit în privat, cu trei zile înainte de ceremonia de nuntă publică din 19 mai 2018. Meghan a spus că au făcut schimb de jurământuri „doar noi doi în curtea noastră cu arhiepiscopul de Canterbury”.

8. Este o fată!

Cuplul a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil. Harry a spus că bebelușul este o fată. El a spus că se simte „ doar recunoscător”.

9. Meghan rareori poate să plece de acasă

Meghan a spus că abia i s-a permis să părăsească casa, deoarece oamenii de la „Firma” – un termen pentru gospodăria regală – erau atât de îngrijorați de „cum ar putea arăta lucrurile”.

10. Harry s-a simțit „captiv”

Oprah l-a întrebat pe Harry dacă s-ar fi îndepărtat de îndatoririle regale dacă nu ar fi fost Meghan. – Nu, a spus Harry, n-ar fi vrut. El a spus că a fost prins în capcană, dar că nu știa că a fost prins.

11. Regina este „minunată”

Nu a fost tot rău tot timpul. Meghan a spus că regina a fost întotdeauna „minunată” și și-a amintit de o călătorie cu trenul pe care au făcut-o împreună când regina i-a dat niște cercei de perle și un colier și au împărțit o pătură amândouă.

12. Au salvat găini 

Oprah a intervievat cuplul pe scurt la casa lor din Santa Barbara. Interviul a avut loc plin de găini pe care le-au salvat dintr-o fermă.

Urmăriți Playtech.ro și pe