Răsturnare de situație în cazul nunţii Elenei Marin de la Survivor. Ce se întâmplă acum cu relația ei. EXCLUSIV

Răsturnare de situație în cazul nunţii Elenei Marin de la Survivor. Ce se întâmplă acum cu relația ei. EXCLUSIV
Se căsătorește Elena Marin? S-a aflat adevărul. Acum totul este clar

Dacă acum mai puţin de o lună, logodnicul ei, Andrei, dădea ca sigură o cerere în căsătorie la revenirea în ţară a iubitei sale, azi încă nu se aud clopotele de nuntă.

Ce se întâmplă între Elena Marin și partenerul său. S-a aflat adevărul

Nu se cunosc încă motivele, dar clipa în care Andrei, logodnicul Elenei Marin, devenită extrem de cunoscută după parcursul ei formidabil la a doua ediţie a emisiunii-concurs “Survivor”, o va cere pe aceasta de soție se amână.

Şi asta în ciuda faptului că Elena Marin a revenit de mai bine de două săptămâni în ţară, imediat cu finalul emisiunii marathon din acest an. Andrei a mărturisit la începutul lunii iulie că-i pregăteşte o uriaşă surpriză alesei inimii sale.

“Faimoasa” a luptat aproape până în ultimele zile cu Zanni pentru marele premiu pus la bătaie în Republica Dominicană, iar logodnicul ei mărturisea în urmă cu mai puţin de o lună că este gata să o ceară de soție pe Elena Marin la întoarcerea acesteia în țară.

Elena Marin a spus totul: ‘Nu mi-am revenit’

La rândul ei, Elena Marin a negat însă aceste informaţii. Vedeta a susținut că nu a discutat nimic despre căsătorie cu partenerul său.

„Nu mi-a dat nimic de bănuit până acum despre asta. Am auzit şi eu ceva, dar să ştiţi că nu am discutat nimic cu Andrei pe tema căsătoriei.”, a spus Elena atunci când am întrebat-o despre detaliile legate de cel mai important eveniment din viaţa unui om.

De asemenea, Elena Marin a încercat pentru impact.ro şi o ieşire elegantă din această dilemă. Aceasta a explicat că partenerul său nu a găsit încă un moment potrivit pentru propunerea pe care o așteaptă o țară întreagă.

„Poate Andrei, logodnicul meu, nu a găsit încă momentul potrivit pentru o asemenea propunere. Vă pot spune că încă nu mi-am revenit după încercările din Republica Dominicană.

După cum nici despărţirea asta lungă, de peste şase luni, nu ne-a făcut bine. Încercăm încă, împreună, să stingem focul ăsta care s-a aprins după o atât de lungă despărţire.”, a mai spus ea pentru impact.ro.

„Îmi doresc foarte mult o familie”

Pe de altă parte, Elena mai spune că nici nu vrea să grăbească lucrurile.

„Îmi doresc foarte mult o familie şi copii. Toţi cei din jurul meu ştiu cât de mult iubesc copiii. Pe de altă parte, mai ştiu şi vorba aceea din popor, cum că femeia este aceea care-şi alege bărbatul.

Eu nu cred foarte tare în zicala asta, fiindcă după mine amândoi, şi femeia, şi bărbatul, au un cuvânt de spus, o alegere de făcut. Atunci când Dumnezeu va alege să facem acest pas important, îl vom face, cu siguranţă!”, a transmis ea.

Andrei, logodnicul ei, îşi făcuse multe planuri pe tema căsătorie, precizând că se gândește deja la inelul pe care trebuie să-l cumpere pentru aleasa inimii sale, pe când Elena era încă ocupată cu povestea din Republica Dominicană.

Tânărul părea că știe foarte bine ce va dori viitoarea sa parteneră de viață. Spre exemplu, bijuteria pentru draga sa urma să nu iasă prea tare în evidență.

„Inelul va avea un diamant, dar nu foarte mare, Elena Marin fiind genul de persoană modestă, care nu vrea să epateze prin astfel de lucruri.”, spunea recent Andrei pe tema asta.

Ce spune Elena Marin despre căsătoria cu iubitul său. Fanii au fost uluiți

Dacă logodnicului îi este foarte clar în minte imaginea inelului de căsătorie, Elena Marin ştie însă cine vor fi naşii viitorului cuplu.

„Încă de acum ceva timp, de când Mihai Morar şi soţia sa, Gabriela, au devenit naşii noştri de logodnă, am ştiut că tot ei ne vor fi şi naşi de căsătorie.

De altfel, cei doi au dovedit că se iubesc, că ştiu cum să facă să meargă lucrurile într-o căsnicie şi au şi trei copiii minunţai împreună.

Pur şi simplu, nici nu mă pot gândi la un alt cuplul de naşi, atunci când va veni vorba despre căsătorie!”, mai spune fosta participantă la “Survivor”.

Andrei Matto şi Elena Marin sunt împreună de trei ani, iar de un an şi jumătate au devenit oficial şi logodnici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI