Ce i-a spus Zanni Elenei Marin, după ce s-a uitat la posteriorul ei, la Survivor. Concurenta a fost uluită total: „Serios?!”

Ce i-a spus Zanni Elenei Marin, după ce s-a uitat la posteriorul ei, la Survivor. Concurenta a fost uluită total: „Serios?!”
Ce a spus Zanni despre posteriorul Elenei Marin?

Câțiva din foștii supraviețuitori au răspuns unei provocări deocheate aduse în prim-plan de Teo și Bursucu. Ce i-a spus Zanni Elenei Marin după ce s-a uitat îndelung la formele ei? Câștigătorul emisiunii sportive a venit cu o remarcă în privința posteriorului dansatoarei.

Ce spune Zanni de fizicul Elenei Marin? Câștigătorul Survivor s-a uitat la posteriorul acesteia

Zanni, Marius Crăciun, Starlin și Ștefan au revenit în platourile de filmare de la Teo Show de data aceasta pentru o provocare. Foștii supraviețuitori au venit mai hotărâți decât au fost vreodată să trateze orice subiect cu transparență. Războinicii și Faimoșii au mărturisit că timpul petrecut în Republica Dominicană i-a apropiat unii de ceilalți.

În toate aceste luni cu siguranță că au avut timp să îi analizeze pe toți cei din ambele tabere, mai cu seamă pe doamnele și domnișoarele din competiție. „Provocare cu intrebari deocheate pentru invitatii din platou! Ce raspund Zanni, Marius, Starlin si Stefan despre razboinice si faimoase? 🙈”, a fost descrierea clipului video de pe instagram-ul oficial al Survivor România.

Fanii show-ului sportiv au văzut și ei cum trupurile multora erau sculptate bine la sala de sport. Multe din fetele din proiect arătau deosebit, lucru sesizat cu siguranță și de băieții din echipe. Cei patru invitați de la Teo Show au alcătuit chiar un top 3 al celor mai frumoase posterioare de la Survivor România.

„M-am uitat și la Elena. Chiar i-am zis”

Ștefan a susținut că nu s-a uitat niciodată la formele fetelor din echipe, moment în care i-a șocat pe Bursucu și Teo Trandafir. Ulterior, ceilalți foști supraviețuitori au intervenit și au mărturisit sincer că le-au privit îndelung în special pe unele dintre coechipierele din tabere.

Printre preferatele celor aflați în platoul emisiunii de la Kanal D s-au aflat Sindy, Ana și Marilena. „Sunt de acord cu colegii: Sindy, Marilena, Ana. Pe Elena am privit-o și pe ea după ce a mai pus puțină ‘cărniță’ pe ea”, a răspuns și Starlin provocării. „Sindy are un posterior bine lucrat, mai apoi aș spune Ana”, a continuat Marius Crăciun.

„Cel mai des mă uitam la posteriorul Marilenei. Mă înecam acolo. Le-am zis tuturor, n-am avut problemă. La Ana m-am mai uitat, la Sindy…dar mai am! M-am uitat și la Elena. Chiar i-am zis că îi stă mai bine așa mai plinuță decât slăbuță așa cum a intrat, pentru că ne uităm și noi și vede omul că are pe ce să pună mâna, iar ea a zis
Zannidache

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI