Programul magazinelor de Sfântul Andrei şi 1 Decembrie 2022. Orarul supermarketurilor Cora, Carrefour, Lidl, Kaufland şi Profi

Programul magazinelor de Sfântul Andrei şi 1 Decembrie 2022. Orarul supermarketurilor Cora, Carrefour, Lidl, Kaufland şi Profi
Care va fi programul magazinelor de Sfântul Andrei şi 1 Decembrie 2022?

Mâine este Sfântul Andrei și mai sunt două zile până la 1 Decembrie, „Ziua Națională a României”. Ca în fiecare an, majoritatea retailerilor din România vor avea un program special, mai ales în această zi. Pentru a fi informați cum trebuie, vă prezentăm programul magazinelor de Sfântul Andrei şi 1 Decembrie 2022. Citește în continuare și află orarul supermarketurilor Cora, Carrefour, Lidl, Kaufland şi Profi.

Care va fi programul magazinelor de Sfântul Andrei şi 1 Decembrie 2022

Ca în fiecare an, la final de lună noiembrie, creștinii ortodocși serbează Sfântul aAndrei, mâine pe 30 ale lunii. La o zi după, românii serbează una din cele mai importante zi, din punct de vedere istoric, și anume „Ziua Națoinală a României”, zi decretată în 1990, de conducerea de atunci.

Așa se face că, în fiecare an, majoritatea magazinelor mari, inclusiv mall-urile, vor avea un program de lucru modificat. În același context, retaileri, precum Cora, Carrefour, Lidl, Kaufland şi Profi își vor modifica orele de lucru, pentru ca toată lumea să aibă timp să-și facă cumpărături. În același timp, toți retailerii vin cu ofete speciale, și discounturi, la majoritatea produselor aflate în rafturi.

Așa cum scriam aici, supermarketuri precum Lidl, Kaufland, au anunțat zeci, poate sute de produse, cu prețuri reduse în aceste două zile. Pe de altă parte, orarul supermarketurilor Cora, Carrefour, Lidl, Kaufland şi Profi va fi modificat în aceste zile.

Cum va fi orarul supermarketurilor Cora, Carrefour, Lidl, Kaufland şi Profi

În ultimele 24 de ore, supermarketurile Cora, Carrefour, Lidl, Kaufland şi Profi și-au anunțat noul orar de funcționare, valabil pentru zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie. Iată care este programul magazinelor, după cum urmează:

Program Kaufland România pe 30 noiembrie și 1 Decembrie:

  • Luni – Sâmbătă: 07:00 – 22:00;
  • Duminică: 08:00 – 20:00.

Program Lidl România pe 30 noiembrie și 1 Decembrie:

  • Luni – Sâmbătă: 07:30 – 21:00;
  • Duminică: 08:00 – 19:00.

Program Carrefour pe 30 noiembrie și 1 Decembrie:

  • Luni –Duminică: 08.00-22.00.

Program Profi pe 30 noiembrie și 1 Decembrie:

  • Luni-Sambata: 7.00-23.00;
  • Duminică: 8.00-22.00.

În ceea ce privește programul magazinelor din datele de 25, 26, respectiv, 31 decembrie și primele zile din 2023, 1 și 2 ianuarie, rămâne să aflăm ulterior care va fi orarul supermarketurilor Cora, Carrefour, Lidl, Kaufland şi Profi.

Campanii umanitare și oferte la prețuri reduse în supermarketurile Cora, Carrefour, Lidl, Kaufland şi Profi

Redacția Playtech Știri a scris în ultimele zile de campaniile de oferte și discounturi practicate în aceste zile de toți marii retaileri, de la Cora, Carrefour, Lidl, Kaufland şi Profi. Cataloagele acestor zile anunță prețuri extrem de reduse, la toată gama de produse oferite de retaileri, inclusiv la produsele specifice de sezon. Așa că, dacă nu ați apucat să consultați ofertele, acum ar fi momentul să faceți asta, pe site-urile supermarketurilor Cora, Carrefour, Lidl, Kaufland şi Profi.

Baftă la cumpărături!

Urmăriți Playtech.ro și pe