Tendințe Crăciun 2022-2023. Cum ne împodobim bradul și ce decorațiuni sunt la modă anul acesta

Tendințe Crăciun 2022-2023. Cum ne împodobim bradul și ce decorațiuni sunt la modă anul acesta

Tendințe Crăciun 2022-2023. Cum ne împodobim bradul și ce decorațiuni sunt la modă anul acesta. După  pandemia prin care am trecut și restricțiile legate de aceasta, avem cu toții nevoie de niște sărbători liniștite de Crăciun de modă veche, fără stres. Tendințele îți pot oferi o perspectivă nouă asupra modului de a crea Crăciunul în casa ta. Iată așadar care sunt tendințele de Crăciun 2022, precum și cum ne împodobim bradul și ce decorațiuni sunt la modă anul acesta.

Tendințe Crăciun 2022-2023. Cum ne împodobim bradul și ce decorațiuni sunt la modă anul acesta

Atmosfera caldă și magia Anului Nou depinde foarte mult de împodobirea bradului și de decorațiunile pentru casă. Este distractiv să urmărești tendințele. Dar tendințele nu dictează modul în care decorezi, mai ales de Crăciun! Mulți dintre noi au un decor prețios pe care îl scoatem la nesfârșit în fiecare an. Este legat de amintirile noastre și de tradițiile de Crăciun.

Tendințele ne pot oferi o perspectivă nouă asupra modului în care creăm Crăciunul în casa noastră! Tendințele nu se încadrează într-o singură categorie, mai ales de Crăciun! Există ceva nou și actualizat, indiferent de modul în care îți place să decorezi. Îți place un Crăciun natural și organic? Sau ești ferm în tabăra de Crăciun tradițională roșie și verde? Sau pastelurile sau culorile metalicele sau îndrăznețe sunt preferința ta de Crăciun? Indiferent cum îți imaginezi tendințele perfecte de decor, Crăciunul încearcă să aibă ceva pentru toată lumea!

Cum decorăm de Crăciun 2022-2023

Tendințele de Crăciun din acest an provin din ultimii doi ani în care mulți dintre voi nu ați fost pe cale să fiți cu familia și prietenii atât de mult pe cât v-ați dorit și din nesiguranța cu privire la viitor.

Cu siguranță, anul acesta vrei să sărbătorești Crăciunul cu cei pe care îi iubești și să îți umpli casa cu frumusețea și confortul tuturor lucrurilor de Crăciun. Iată care sunt marile tendințe Crăciun 2022 pe care le vei vedea…

Neutre și naturale

Aceasta este cea mai mare tendință prognozată pentru Crăciunul 2022! Paletele frumoase de culori neutre și organicele naturale vor fi din nou populare în acest an. O plimbare prin pădure, mai ales dacă este zăpadă, este inspirația pentru decorațiunile neutre de Crăciun din acest an.

Chiar dacă casa ta este colorată, poți crea un efect neutru superb. Folosește una sau două culori în paleta ta de culori împreună cu o paletă frumoasă de culori neutre de Crăciun ton pe ton.

Tendințe Crăciun 2022. Cum ne împodobim bradul și ce decorațiuni sunt la modă anul acesta
Cum să decorezi bradul de Crăciun 2022, în tendințe

Alese din natură

Crăciunul 2022 va prezenta și o mulțime de alb cu verde moale ca accent. Tonurile de lemn și alte culori din natură sunt populare! Această tendință a început în urmă cu câțiva ani, dar chiar și-a luat avânt pentru Crăciunul 2022. Se dorește mai puțin fals și mai mult real! Un copac adevărat sau o ghirlandă adevărată drapată pe scări și pe șemineu.

Alte lucruri pe care le-ai aduce acasă de la o plimbare prin pădure sunt conurile de pin, bețișoarele, crenguțele și ghindele. Toate foarte foarte mari anul acesta!

Tendințe Crăciun 2022-2023. Aspect de nins

Decorul înghețat și verdeața ninsă fac parte din acest aspect de plimbare în natură. Copacii ninși sau albi vor fi vedeta decorului de Crăciun 2022!

Oamenii pur și simplu nu mai vor pubele, pungi și cutii cu chestii de Crăciun. Verdeața naturală de Crăciun și alte lucruri culese din pădure sunt de unică folosință și durabile.

Tradiție și nostalgie

Decorul tradițional de Crăciun este atemporal și va fi întotdeauna popular! Așa că este mereu în tendințe! Când te gândești la Crăciun, este roșu și verde! Trucul este să faci culorile tradiționale într-un mod nou! Ca o idee, foarte mult decor alb, cu un strop de roșu și verdeață de Crăciun! Cu siguranță îți va plăcea acest look!

Urmăriți Playtech.ro și pe