Cât costă jumătate de porc sau un brad natural la Lidl. Oferta cu care magazinul dă lovitura înainte de Crăciun

Cât costă jumătate de porc sau un brad natural la Lidl. Oferta cu care magazinul dă lovitura înainte de Crăciun
Cât costă jumătate de porc și un brad natural la Lidl?

Lidl pregătește oferte de nerefuzat pentru clienți. Majoritatea românilor caută prețuri cât se poate de mici în perioada scumpirilor. Mulți dintre cumpărători fac tot posibilul să achiziționeze produsele care sunt nelipsite din casă în sezonul rece, așa că se pregătesc să plece acasă cu un brad natural și carne de porc pentru preparatele de Crăciun. Celebrul retailer aduce acum în prim-plan oferte deosebite.

Oferte Lidl pentru Sărbători: cât costă jumătate de porc sau un brad natural

Lidl pregătește oferte de nerefuzat pentru 1 Decembrie și Crăciun. Cumpărătorii se grăbesc să prindă la prețuri bune produsele care nu lipsesc din casele lor în sezonul rece: bradul natural și carnea de porc. Cei mai mulți încearcă să calculeze bine achizițiile ca să facă față scumpirilor din ultima perioadă.

Iată că Lidl sărbătorește Ziua Națională a României, iar de luni poți să găsești în toate magazinele alimentele necesare pentru preparatele tradiționale românești. Mai exact, aici poți să găseștie jumări de porc, 250 g, la preţ de 11.99 lei. De asemenea, fasole albă bob mare, 1 kg, se vinde cu 9.99 lei pachetul.

Tot în oferta nouă găsești ciorbă de burtă la preţ de 7.49 lei / cutia de 400 grame. Mai mult decât atât, cumpărătorii pot să achiziționeze de acum și produse specifice perioadei de Crăciun precum: jucării pentru cei mici sau chiar un brad natural. Cei mai mulți români au fost plăcut surprinși să afle și că o jumătate de porc cu o greutate de 40-50 de kg costă aici 14.9 lei pe kilogram.

Cumpărături perfecte pentru români

Retailer-ul s-a ocupat și de vedeta din locuințele tuturor din această perioadă: bradul. Un brad natural cu o înălțime cuprinsă între 2 și 2.5 metri costă doar 99.99 de lei. Supermarket-ul a oferit în catalogul special și alte detalii despre acesta pentru cei interesați.

Cu siguranță cei mai mulți oameni vor aprecia peste măsură prețul și vor sta chiar și ore întregi la coadă pentru a se bucura de el. Cei mai mulți se pregătesc intens de acum pentru Crăciun și Revelion și își încearcă norocul cu diversele oferte aflate acum în prim-plan.

• Bradul este stufos de la bază până la vârf, cu ramuri răspândite simetric pe toată înălțimea.
• Forma coroanei este una conică, iar culoarea este uniformă, verde intens, fără variații.
• Produsul nu se va desface înainte de finalizarea procesului de plată.
• Consumatorul ce achiziționează bradul, nu are dreptul să returneze produsul conform. Dreptul de retur este recunoscut consumatorului, de lege, doar în cazul produselor care sunt neconforme la data achiziției.

Urmăriți Playtech.ro și pe