26 feb. 2021 | 21:25

Probleme pentru graviduța Adela Popescu. Le-a spus fanilor tot ce a pățit

Monden
Probleme pentru graviduța Adela Popescu. Le-a spus fanilor tot ce a pățit
Probleme pentru graviduta Adela Popescu

Probleme pentru graviduța Adela Popescu. Blondina și soțul ei Radu Vâlcan așteaptă venirea pe lume a celui de-al treilea băiețel, iar vedeta de la PRO TV face tot posibilul pentru a se feri de necazuri. Ce a pățit Adela Popescu, le-a transmis fanilor de pe rețelele de socializare.

Ce probleme are Adela Popescu la a treia sarcină

Adela Popescu a trecut printr-o sperietură de zile mari, în urmă cu câteva zile. Prezentatoarea emisiunii Vorbește Lumea de la PRO TV este foarte entuziasmată că va deveni mămică pentru a treia oară și are mare grijă de sănătatea copilului din burtică. De aceea, frumoasa blondină merge la controale regulate la doctor, pentru a se asigura că totul este în ordine.

Însărcinată în 20 de săptămâni, Adela Popescu are mare grijă de ea, având în vedere contextul pandemic în care se află țara noastră. Blondina le-a povestit fanilor ce a pățit, pe Instagram:

„Bebelușul meu crește în burtică și are nevoie de un “cămin” sigur, așa că și în perioada asta dificilă a fost musai să merg la analize de sânge, ecografii. Dar știu că mulți au stat acasă, au ignorat simptome, probleme, au amânat să meargă la un control necesar, de teamă. Poate și eu, dacă eram în altă situație, m-aș fi ferit. Dar nu uitați că sănătatea noastră este pe primul loc, iar sănătatea noastră nu se rezumă doar la a fugi de Covid. E o nebunie ce se întâmplă în lume și e important să fim prudenți și precauți, dar dacă ai o problemă, mergi la medic!” le-a împărtășit Adela Popescu fanilor săi de pe contul ei de Instagram.

Ce sfat le dă Adela Popescu fanilor săi de pe Instagram

Cu un simț matern puternic dezvoltat, Adela Popescu simte nevoia, de fiecare dată, să aibă grijă de comunitatea ei de fani din mediul online, sprijinindu-i și sfătuindu-i să fie prudenți și atenți în ceea ce privește bunăstarea lor și să nu ignore simptomele unor posibile probleme de sănătate.

„Nu amâna, timpul e esențial, iar prevenția bate orice tratament, așa că pune-te pe primul loc! Iar dacă ai nevoie, ia-ți masca măștilor, dezinfectantul dezinfectanților, încrederea încrederii și mergi la medic.”, a completat prezentatoarea de televiziune pe Instagram.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt împreună de mai bine de 10 ani și formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul românesc. Cele două vedete sunt căsătorite din 2015 și au împreună doi băieți, Andrei și Alexandru. În luna mai 2021, soția lui Radu Vâlcan va naște al treilea copil.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Este INTERZIS în România. Te arestează imediat. Legea care te bagă la închisoare
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
REGELE CHARLES, GRAV BOLNAV! Casa Regală se pregătește de MOARTE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro