26 apr. 2024 | 19:30

Monica Tatoiu nu ţine cont de reguli în timpul postului. Ce face, deşi este interzis? Nu i-a fost ruşine să recunoască: „Nu am niciun secret”

Monden
Monica Tatoiu nu ţine cont de reguli în timpul postului. Ce face, deşi este interzis? Nu i-a fost ruşine să recunoască:
Celebra milionară Monica Tatoiu a declarat că nu ține Postul Paștelui. Și nici nu l-a ținut vreodată. Iată care e motivul!

Chiar dacă crede în Dumnezeu, Monica Tatoiu nu ține post înaintea sărbătorilor pascale. Și nici nu a ținut vreodată. Milionara a declarat jurnaliștilor care sunt păcatele pe care le face în fiecare zi. Nu i-a fost deloc rușine să recunoască. „Nu am niciun secret”.

Monica Tatoiu nu ține Postul Paștelui

Mulți credincioși ortodocși țin Postul Paștelui sau Postul Mare, așa cum mai este cunoscut de oameni. Perioada în care creștinii se apropie de Divinitate mai mult ca în alte perioade a debutat pe 18 martie și se va încheia pe 4 mai. În acest interval trebuie respectate mult restricții, îndeosebi alimentare.

Deși spune că este credincioasă, având credință în Dumnezeu, milionara Monica Tatoiu a surprins când a declarat jurnaliștilor că nu ține post – și nici nu a ținut vreodată. Mai mult decât atât, femeia de afaceri nu s-a spovedit decât în mod public, la televizor, precizând că nu are niciun secret față de nimeni.

„Fumez și beau zilnic o sticlă de șampanie”

Pe lângă faptul că nu ține post și nu se spovedește, femeia de afaceri a dezvăluit că are două mici plăceri – sau vicii – la care nu poate renunța nicicum. Este vorba despre fumat și băutul unei sticle de șampanie în fiecare zi. Monica Tatoiu nu vrea să se dezică de aceste dorințe.

„N-am ținut post normal niciodată. Nici la spovedanie nu am fost. Fac asta în fiecare zi, la televizor. Nu am niciun secret pe care nu l-am spus. Păcatul meu e că fumez și beau zilnic o sticlă cu șampanie”, a declarat Monica Tatoiu pentru CanCan.

Plănuiește să plece din nou în vacanță la mare

Milionara nu pare să fie îngrijorată privind starea ei de sănătate, chiar dacă fumează și bea des. A mai dezvăluit că, la începutul verii, va pleca din nou la scufundări. Apa și soarele îi aduc Monicăi Tatoiu multă liniște. Mai ales că, în trecut, s-a vindecat de o afecțiune dermatologică astfel.

„Pentru că am avut pansament (la genunchi – n.r.), s-a făcut psoriazis. Dar am stat la soare și a trecut. Scufundările îți dau o stare de spirit ce nu poate fi descrisă, interacțiunea cu lumea subacvatică pe mine mă vindecă. La începutul lui iunie voi pleca iar”, a spus afacerista.

Amintim că, începând de la 28 de ani, Monica Tatoiu a încercat multe tratamente pentru psoriazis. Fără niciun rezultat însă. Medicii îi recomandă expunerea la soare, pentru a ține sub control boala de piele. Astfel, periodic, femeia de afaceri călătorește în zone exotice unde se tratează.

Parteneri
În ce stare se află Florin Piersic, după ultima operație. Actorul și-a petrecut Paștele în spital, iar medicii au făcut noi declarații
Redactia.ro
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și Ion Pistol, doi dintre cei mai cunoscuți infractori din istoria României
Click.ro
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50 de ani, experții au aflat motivul
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Cea mai periculoasă melodie pentru șoferi. Riscul este foarte mare
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Se dă lege pentru românii din TRANSILVANIA. Noile măsuri vor deveni OBLIGATORII prin lege
Capital.ro
Românii au de așteptat mai bine de 40 de zile până vor primi pensia următoare! Când intră banii în luna iunie
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
DISPARE o categorie de PENSIE. Până CÂND poți depune ACTELE
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro