Prințul William și familia sa nu au fost invitați la masa de Crăciun. Decizie radicală luată de Regină

Prințul William și familia sa nu au fost invitați la masa de Crăciun. Decizie radicală luată de Regină
Prințul William si familia sa nu au fost invitati la masa de Craciun

Se schimbă regulile la Casa Regală Britanică. O tradiție ce durează de ani buni nu va mai fi respectată în 2020. Prințul William și familia sa nu au fost invitați la masa de Crăciun. Un eveniment ce era organizat anual de către Regina Elisabeta a Marii Britanii va avea, luna viitoare, un număr restrâns de participanți.

Până acum, la masa Reginei, erau prezenți toți membrii familiei. În acest moment, este oficial că Prințul William nu va fi prezent la ospățul oferit de bunica sa.

Prințul William și familia sa nu au fost invitați la masa de Crăciun

Prințul William, soția și copiii săi nu lipseau niciodată de la un asemenea eveniment, care celebrează în fiecare an Nașterea Domnului Iisus Hristos. Numai că 2020 este un an atipic, iar numărul persoanelor care vor lua masa împreună cu Regina va fi mult mai mic. Motivul acestei decizii este lesne de înțeles.

Pandemia de coronavirus i-a stricat planurile inclusiv familiei regale a Imperiului Britanic. Din pricina riscului la care pot fi expuși Regina Elisabeta și soțul său, s-a luat această decizie.

Copiii lui William, amenințare pentru sănătatea Reginei

Așa cum se cunoaște deja, copiii sunt persoane predispuse de a răspândi noul coronavirus. Prezența celor trei copii ai Prințului William la un asemenea eveniment ar reprezenta un factor de risc pentru suverana Marii Britanii. În vârstă de 94 de ani, Regina Elisabeta este ținută departe de orice amenințare a coronavirusului.

De asemenea Prințul Philip, ajuns la vârsta de 99 de ani, face parte din categoriile de mare risc, când vine vorba de îmbolnăvirea cu noul coronavirus. În aceste circumstanțe, absența familiei Prințului William este cât se poate de normală.

Regina Elisabeta nu va fi singură de Crăciun

Chiar și în aceste condiții de restriște, faimoasa Regină nu-și va petrece Sărbătorile de Iarnă doar cu partenerul său de viață. Alți membrii marcanți ai familiei vor fi prezenți alături de ea. Suverana va fi nevoită să respecte regulile impuse de guvernul de la Londra. Astfel, doar două familii vor participa la evenimentele pregătite de Elisabeta:

„Vor stabili de comun acord. Faptul că cei mici interacționează zilnic cu alți copii este un factor care va fi luat în calcul. Acesta va contribui la decizia reginei”, a declarat un apropiat al Casei Regale pentru presa din Albion.

Prințul William și familia sa nu au fost invitați la masa de Crăciun. Al doilea moștenitor al tronului își va petrece sărbătorile alături de soția sa Kate și de cei trei copii, George, Charlotte și Louis.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI