Zi importantă la Casa Regală a Marii Britanii. Kate Middleton și Prințul William, în culmea fericirii

Zi importantă la Casa Regală a Marii Britanii. Kate Middleton și Prințul William, în culmea fericirii
Zi importantă la Casa Regală a Marii Britanii. Kate Middleton și Prințul William, în culmea fericirii

Miercuri, pe data de 22 iulie, a împlinit șapte ani, iar Kate Middleton și Prințul William au împărtășit două noi fotografii cu fiul lor cel mare pentru a marca acest moment. Potrivit tradiției, ducesa de Cambridge a fost cea care a realizat fotografiile.

Zi importantă la Casa Regală a Marii Britanii

Aceste instantanee îl surprind pe micuț într-o postură relaxantă, zâmbind și îmbrăcat în haine sport. Astfel, în prima imagine, părul lui George e aranjat, iar prințul stă cuminte în fața unui gard, iar în cea de-a doua imagine, acesta râde, având părul răvășit.

Kate, care, de altfel, este și pasionată de fotografie, face de ani buni poze cu familia ei, pe care le publică apoi cu ocazia zilelor de naștere ale celor mici, fiind des lăudată pentru talentul său artistic.

Potrivit mirror.co.uk, aceste imagini au fost realizate cel mai probabil în Norfolk, acolo unde Kate, William, dar și cei trei copii se află în izolare, Nu se știe însă cum va petrece George cea de-a șaptea aniversare, însă recent, guvernul Regatului Unit a relaxat condițiile de carantină, astfel că s-ar putea să aibă câțiva invitați miercuri.

Cum și-a aniversat prințul George ziua de naștere în urmă cu un an

În urmă cu un an, Kate și William i-au organizat o petrecere inspirată de fotbal, la Palatul Kensigngton, invitându-i și pe colegii de școală ai lui George. Dar ziua sa propriu-zisă a fost petrecută pe insula Mustique, din Caraibe, unde familia s-a aflat într-o vacanță de vară de două săptămâni.

De altfel, toți cei trei copii ai familiei Cambridge și-au petrecut în acest an zilele de naștere în izolare. Prințul Louis, care s-a născut în aprilie, a fost fotografiat de către Kate Middleton cu un curcubeu pictat chiar de el, pentru a arăta sprijinul pentru medicii britanici. În luna următoare, prințesa Charlotte a fost surprinsă în timp ce le ducea vecinilor paste făcute în casă.