Regina Elisabeta, Clint Eastwood și Brigitte Bardot au murit on-line. Gafa colosală care a șocat planeta

Gafa uriasa a unui post de radio

Postul de radio francez RFI și-a cerut scuze după ce a publicat necrologurile mai multori celebrități mondiale, care încă sunt în viață. Printre acestea se numără Regina Marii Britanii, Elisabeta, actorul Clint Eastwood, Pele sau Brigitte Bardot.

Regina Elisabeta, Clint Eastwood și Brigitte Bardot au murit on-line

Luni seara, RFI a transmis că necrologurile au fost publicate prematur pe site-ul Radio France Internationale, dintr-o ”problemă tehnică”, adăugând că face tot posibilul ca să remedieze această problemă.

“Ne cerem scuze în fața persoanelor implicate și celor care ne urmăresc și au încredere în informațiile noastre”, a mai transmis RFI, potrivit BBC News.

Această problemă tehnică anunțată a apărut atunci când RFI și-a mutat website-ul către un alt sistem de gestionare a conținutului.

Se spune că „aproximativ o sută” de draft-uri de articole au fost publicate din greșeală, nu doar pe site-ul propriu, ci și pe site-urile partenere, inclusiv Google și Yahoo.

Însă nu este prima dată când o instituție media proeminentă publică din greșeală necrologul unor personalități. Publicațiile pregătesc acest tip de materiale însă dinainte, pentru a putea să le publice cât mai repede, în momentul în care se anunță un deces.

Astfel, printre necrologurile publicate de RFI, se numără cel al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, al liderului suprem al Iranului, Ayatollah Ali Khamenei, al fostul președinte american Jimmy Carter și al lui Raul Castro, din Cuba. Însă niciunul dintre ei nu este în prezent mort. RFI a precizat că se „mobilizează pentru a remedia această eroare majoră”.

Cum se menține în formă Regina Elisabeta a Marii Britanii

Regina Elizabeta a Marii Britanii este pe tron ​​de 67 de ani, dar care este secretul pentru sănătatea reginei Elisabeta a II-a? Ar putea fi paharul ei zilnic de șampanie? Majoritatea oamenilor se retrag la mijlocul anilor ’60, după peste 50 de ani petrecuți la muncă, totuși Regina Elisabeta a II-a este o femeie în vârstă de 93 de ani, care a fost un monarh domnitor de 67 de ani. Deci, cum rămâne într-o stare sănătoasă?

Ei bine, potrivit verișoarei reginei Margaret Rhodes, acesteia îi place să ia un pahar de șampanie cu masa de seară. Deși nu știm ce marcă preferă, este probabil să fie una dintre cele opt mărci care au un mandat regal, inclusiv Bollinger, Lanson, Moet & Chandon, Veuve Cliquot, Laurent Perrier, Krug. În plus, Majestatea Sa se bucură de un gin și Dubonnet (un aperitiv dulce pe bază de vin) cu o felie de lămâie și o „multă gheață” în scurt timp înainte de prânz.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI