06 oct. 2020 | 12:51

Prințul William se poartă oribil cu Prințul Charles. Camilla nu a mai suportat și a rupt tăcerea

Știri generale
Prințul William se poartă oribil cu Prințul Charles. Camilla nu a mai suportat și a rupt tăcerea
Prințul William se poartă oribil cu Prințul Charles. Camilla nu a mai suportat și a rupt tăcerea

Prințul Harry a mărturisit sincer că are un temperament aprins – iar în ceea ce-l privește pe fratele său mai mare, ei bine, el nu s-a dovedit a fi ”dulcele” William.

Prințul William se poartă oribil cu Prințul Charles

În anii care au urmat căsătoriei sale din 2005 cu prințul Charles, noua mamă vitregă a lui William i-a mărturisit surprinsă familiei sale și prietenilor apropiați din această parte neașteptată prințului fermecător – „Băiatul are temperament!”

Camilla fusese îngrozită de disputele și dezlănțuirile pe care William le putea avea ocazional împotriva soțului ei, fără a avea vreo urmă de inhibiție în prezența ei.

Potrivit relatărilor sale, William striga și Charles se supunea cu blândețe. Așa cum a descris aceste episoade dureroase, William nu s-ar reține de la nimic.
Astfel, în regatul lui William, totul trebuia să fie perfect. Și dacă tatăl său nu a reușit într-un fel să se ridice la înălțimea vederii elevate a fiului său mai mare despre ceea ce presupune a fi regal, tânărul și-ar elibera furia.

S-au apropiat de când Harry a părăsit Casa Regală

În 2017, când a marcat cea de-a 20-a aniversare a morții Dianei, William s-a dovedit extrem de lipsit de compromisuri în ceea ce privește refuzul său de a face vreo remarcă conciliantă cu privire la tatăl lui. Asistenții roiali l-au rugat pe tânărul prinț să-i dea tatălui său un fel de încuviințare din cap când vorbea cu jurnaliștii înainte de proiecția documentarului ITV Diana, dar el a refuzat categoric.

William pur și simplu nu era pregătit să pretindă că Charles, un muncitor, mereu îngrijorat, reușise să facă față tuturor sarcinilor de părinte.

Trebuie subliniat faptul că, în ultima perioadă – și mai ales de la ajustările pe care familia regală a trebuit să le facă în 2019 și 2020 în urma dezacordurilor lor și a plecării lui Harry – tatăl și fiul mai mare s-au apropiat mult mai mult.

Prințul Charles și prințul William apreciază în mod clar necesitatea de a lucra îndeaproape pentru viitorul monarhiei – indiferent dacă asta se dovedește a fi o reconciliere frățească anul viitor sau o formă reglementată și convenită de divizare permanentă.

Prințul William, Duce de Cambridge – William Arthur Philip Louis, s-a născut la data de 21 iunie 1982 și este primul fiu al lui Charles, Prinț de Wales și al Dianei, Prințesă de Wales și nepot al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii și al Prințului Philip, Duce de Edinburgh. Astfel, este al doilea în ordinea succesiunii la tronul Regatului Unit și a 16 state independente din Commonwealth. Deoarece este fiul Prințului de Wales și nepotul Reginei Elisabeta a II-a și al Prințului Philip, Prințul William este membru al familiei regale britanice.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Pască fără aluat. Rețeta lui Sorin Bontea
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Mașinile INTERZISE definitiv. Decizia finală a UE se aplică obligatoriu în România
Capital.ro
Colosul străin care a preluat compania ce produce una dintre cele mai iubite pâini din România
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro