Prima mutare a lui Gică Hagi la Farul a fost făcută. Pe cine a transferat, de fapt

Prima mutare a lui Gică Hagi la Farul a fost făcută. Pe cine a transferat, de fapt
Prima mutare a lui Gică Hagi la Farul a fost făcută.

A fost făcută prima mutare a lui Gică Hagi la Farul. Astfel, fundașul central Ionuț Larie, în vârstă de 34 de ani, ar fi ajuns la un acord cu Farul Constanța, echipa care o să rezulte din fuziunea dintre Viitorul și Farul.

Prima mutare a lui Gică Hagi la Farul a fost făcută

Mâine, pe data de 21 iunie 2021, proiectul Farul Constanța o să ia viață oficial. Gică Hagi, cel care ar putea să conducă echipa în sezonul următor, pregătește cu atenție lotul cu care Farul o să atace play-off-ul. Gică Hagi ar fi ajuns, prin urmare, la un acord cu unul dintre jucătorii vizați, notează ziare.com. 

Despre stoperul Ionuț Larie este vorba, cel care a evoluat în ultimii doi ani la Gaz Metan. Acolo, la Mediaș, Ionuț Larie a adunat 76 meciuri, 4 goluri și două pase decisive.

Prin urmare, fundașul central cu experiență revine acasă. El a fost crescut de Farul, fiind legitimat însă ani buni la formația din Constanța, evoluând, de asemenea, 4 ani la Viitorul, în intervalul 2010 și 2014! În plus, Ionuț Larie mai are în CV și echipe precum Tobol Kostanay, FCSB și CFR Cluj.

Conferință de presă, mâine

Viitorul și Farul vor anunța, deci, mâine nașterea noului club de fotbal al orașului Constanța. De menționat este că această fuziune dintre Viitorul și Farul este văzută de mulți oameni din fotbal ca nașterea unei candidate la titlu și a mai rămas doar o chestiune de detalii. În acest sens, clubul condus de Gică Hagi a emis joi un comunicat prin care a certificat informațiile apărute, anunțând și o conferință de presă unde vor fi spuse toate detaliile acestui proiect îndrăzneț.

”Vă anunțăm cu bucurie începerea unui nou proiect în fotbalul constănțean – Împreună suntem mai puternici – prin care ne dorim să fim cei mai buni!

Luni, 21 iunie, de la ora 12.00, la Sala Viena (zona SPA) de la Hotelul Iaki din Constanța, vom organiza o conferință de presă la care vor participa, alături de toți cei implicați în acest proiect, numeroase legende ale fotbalului constănțean precum și reprezentanți ai suporterilor noștri.

Pornind de la tradiția fotbalului de la malul mării, vom îmbina trecutul cu prezentul pentru a construi viitorul și a duce această iubire a tuturor suporterilor constănțeni la nivelul pe care cu toții îl dorim”, a fost comunicatul în cauză.

Gheorghe Hagi s-a născut la data de 5 februarie 1965, Săcele, Constanța. El este un fost fotbalist român, considerat unul dintre cei mai buni mijlocași ofensivi în Europa anilor ’80 și ’90, dar și cel mai mare fotbalist român din toate timpurile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI