Ce face Gheorghe Hagi cu 3,5 milioane de euro. „Regele” a făcut anunțul

Ce face Gheorghe Hagi cu 3,5 milioane de euro. „Regele” a făcut anunțul
Gică Hagi dă un alt exemplu de ce și cum ar trebui văzut viitorul fotbalului românesc.

Gheorghe Hagi a renunțat la postul de antrenor la Viitorul și a decis să se concentreze pe partea administrativă. Iar  „Regele” are planuri foarte mari pentru echipa sa, în special la nivel de infrastructură. Recent, Hagi a luat un împrumut de 3,5 milioane de euro în urmă cu doar câteva zile și a dezvăluit care sunt planurile sale în următoarea perioadă. Vrea să construiască o clădire în care să se mute jucătorii și în care să aibă și birouri pentru angajații clubului. De asemenea, vor mai fi construite câteva terenuri de antrenament.

Viitorul este pe locul 7 în Liga 1 și speră că va reuși să revină în faza play-off din Liga 1

„Vreau să terminăm clădirea. Clubul a luat un credit, a garantat, ca să terminam clădirea, să ne mutăm acolo pentru că acum stăm în oraș, avem închiriate. Ne mutăm acolo, atât copiii cât și birourile. Tot clubul se va muta acolo, vom câștiga două ore în fiecare zi. De asemenea, am luat și anumite hectare, dorim să ne dezvoltăm, să mai facem niște terenuri pentru că ne dorim să creștem”, a declarat Gheorghe Hagi pentru Prosport.

Hagi își propune modernizarea şi extinderea centrului de pregătire sportivă de la Constanța. Iar pentru asta a realizat un împrumut de 3,5 milioane de euro de la BRD. Într-o conferință de presă oficialii băncii, alături de Gică Hagi, au anunțat perfectarea împrumutului.

„Acest proiect de investiţii marchează încă o etapă în parteneriatul nostru cu FC Viitorul şi cu Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi”. Este unul dintre reperele europene în materie de educare, formare şi lansare a tinerilor fotbalişti în sportul profesionist. Suntem mândri să însoţim de peste zece ani Academia si Clubu. Suntem alături chiar de la începutul proiectului, în drumul lor către performanţă atât în sport, cât şi în business”, a spus Yves Lallemand, Director General adjunct al BRD, coordonator al polului Corporate.

Viitorul este pe locul 7 în Liga 1, cu 16 puncte în primele 11 etape. Formația preluată de Ruben de la Barrera este în lupta pentru calificarea în faza play-off a Ligii 1. A pierdut, însă, ultima partidă disputată în campionat, pe terenul celor de la Clinceni.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI