27 apr. 2024 | 00:01

Moment magistral la Românii au talent. Mia Rusu a lăsat juraţii cu gura căscată, are doar 11 ani. Bobonete: „Ne-ai omorât, ce forţă ai avut! M-am ţinut de masă”

Emisiuni TV
Moment magistral la Românii au talent. Mia Rusu a lăsat juraţii cu gura căscată, are doar 11 ani. Bobonete:
Moment magistral la Românii au talent

O copilă cu chip de înger, dar cu forța unui unui uragan. Mia Rusu a oferit un moment magistral la Românii au talent, în doar câteva minute petrecute pe scenă, a lăsat jurații cu gura căscată. Micuța de doar 11 ani a adus lacrimi în ochii tuturor celor din sală.

Un copil cu un talent uriaș

O fetiță liniștită, cu privire blândă, o apariție gingașă, a reușit să aducă un val de emoții în ediția de vineri, 26 aprilie 2024, la Românii au talent. Mia Rusu are 11 ani și a venit la preselecții din Chișinău, Republica Moldova, dornică să trăiască această experiență.

„Eu am vrut să vin la Românii au talent pentru că este o experiență foarte frumoasă în viața mea, o șansă de a cunoaște oameni frumoși și talentați și chiar să îmi manifest talentul.

„Românii au talent” a fost visul meu. Îmi doream să cânt de când mă țin minte. Am avut un străbunel care a cântat la biserică. Mama mea este administrator la un salon de frumusețe, iar tatăl meu este ziarist.

În timpul liber, iubesc să mă ocup cu robotica. Programăm diferiți roboți, îi construim. Eu aș vrea să devin cântăreață sau programatoare.

Dragoș Bucur, uimit de micuța concurentă

Când a venit momentul să vorbească despre școală, superba fetiță cu păr bălai a mărturisit că materiile sale preferate sunt Informatica, Robotica, Științele, Istoria și Geografia, uimindu-i pe cei de la masa juraților. Impresionat de pasiunile concurentei, Dragoș Bucur i-a pus o singură întrebare:

„Sigur nu ai spus lucrurile astea ca să ne impresionezi”, a vrut să afle juratul.

„Da!”, a răspuns Mia, cu zâmbetul pe buze.

Te-ar putea interesa și: Golden Buzz superb la Românii au Talent: „Coroana merge la Corul Regal”

Moment magistral la Românii au talent. Mia Rusu a lăsat juraţii cu gura căscată, are doar 11 ani. Bobonete Ne-ai omorât, ce forţă ai avut! M-am ţinut de masă

„Ce forță ai avut, te-ai dus acolo…m-am ținut puțin de masă, recunosc”

Sigură pe ea, cu un glas cristalin, Mia Rusu a oferit o interpretare magistrală a piesei „Les Temps des Cathedrales” din musicalul „Notre-Dame de Paris”.

La finalul momentului, o sală întreagă era în picioare, aplaudând, mulți spectatori aveau lacrimi în ochi, emoționați de talentul uriaș al copilei de doar 11 ani.

„Ai niște abilități evidente, fără doar și poate”, i-a spus Andi Moisescu.

„E o fată foarte drăguță și foarte curajoasă, a ales o melodie atât de grea, cu atât de multe schimbări de tonalitate. Te-au avantajat, ai un ambitus, pfoai de capul meu…Bravo!”, a spus Andra.

„Uu cred că ești făcută pentru muzică. Ai în față un drum lung, greu, dar foarte frumos, dacă reușești să îți îndeplinești dorințele”, a adăugat Dragoș Bucur.

„Mia, n-am ce să mai zic. Ce forță ai avut, te-ai dus acolo…m-am ținut puțin de masă, recunosc, la final atunci. Felicitări, ești foarte bună”, i-a spus Mihai Bobonete.

Nu a fost nicio surpriză faptul că Mia Rusu a părăsit scena Românii au talent cu patru voturi de DA.

Te-ar putea interesa și: Radu are 7 ani și a impresionat toată sala la Românii au talent: „Când te sună Metallica, ne dai și nouă acces în spate la concerte”

Parteneri
Doliu în familia regală. Regele Charles, devastat de durere
Redactia.ro
Cum face față Iulia, soția lui Christian Sabbagh, tuturor provocărilor cu un copil cu autism. Cât de mult a progresat fiul ei după transplantul cu celule stem: „Rezultatele sunt..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Cea mai mare problemă a șoferilor români. Greșeala e adesea fatală
EVZ.ro
Yamato Zaharia i-a făcut cadou lui Ovidiu Neveu un... cosciug! Regina Întunericului i-a fost complice: ”Îi arăt unde o să doarmă”
Spynews
A murit un celebru milionar din România! A fost un tenismen profesionist. Dumnezeu să-l odihnească!
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
PENSIILE se MAJOREAZĂ din NOU de la 1 IANUARIE! BOLOȘ a anunțat: FONDURILE au FOST ASIGURATE
Mediaflux
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro