Gigi Becali și-a pus toți fanii FCSB în cap. Declarația cu care a aprins un foc greu de stins

Gigi Becali și-a pus toți fanii FCSB în cap. Declarația cu care a aprins un foc greu de stins
Gigi Becali a enervat fanii FCSB. Ce a mai dezvăluit acum

Gigi Becali a făcut o nouă dezvăluire ce îi va supăra enorm pe toți fanii FCSB! Patronul clubului este recunoscut pentru declarațiile sale fără perdea pe care le face despre echipă sau jucători, dar nimeni nu se aștepta ca acesta să facă un anunț șocant de curând.

Gigi Becali i-a șocat pe fanii FCSB. Ce a spus despre jucători

FCSB este o echipă de fotbal extrem de îndrăgită în România și se bucură de extrem de mulți fani, dar Gigi Becali tocmai a anunțat că nu se mai gândește la performanțele clubului, ci doar la profitul pe care îl poate face de pe urma jucătorilor. Patronul a dezvăluit că pentru el sportul înseamnă afaceri, așa că nu își poate permite să piardă bani pentru a ajunge cât mai sus.

„Eu am marfă de 50 de milioane de euro! CFR n-are nici măcar de 5 milioane. S-au făcut transferuri peste noapte la mine, dar costă 50 de milioane de euro şi mai am 10 milioane în cont. Când trag linie, sunt pe plus!

La mine e numai business! Atât, nu performanță. Pe mine doar banii mă interesează! Ce câştig eu dacă iau campionatul?! Dacă eram Ahmetov şi aveam 5 miliarde, da. Dar eu nu sunt Ahmetov de România. Eu nu-mi permit să pierd la fotbal 5 milioane pe an!

Și chiar dacă mi-aş permite, nu vreau să fac aşa ceva! Oricum, la anul o să fim în Liga Campionilor, în grupe. Pe băieţii ăştia n-o să poată să-i oprească nimeni!”, a transmis Gigi Becali.

Cât de bogat este Gigi Becali

Laitfundiarul se clasează pe locul 2 în topul celor mai bogați români implicați acum sau în trecut în lumea sportului întocmit de Capital. Acesta are o avere estimată undeva la 350 și 400 de milioane de euro și este întregut doar de Ion Țiriac cu o avere de 2 milioane de euro. Se pare că patronul FCBS ar fi și mai bogat decât credea toată lumea, căci Dumitru Dragomir l-a dat de gol și a dezvăluit ce proprietăți deține.

„Gigi Becali are pământuri de cel puțin un miliard și jumătate acum. Păi, mă, nu știe nimeni, nici nu știu dacă am dreptul să spun. Are pădure și din subvenție poate să trăiască oriunde în lume fără să mai muncească el și copiii lui toată viața.

Are mii de hectare de pădure, fraților! Pe asta n-o știe nimeni! Nici eu nu știu dacă e bine să spun sau nu că se supără ăsta, vă dați seama.

Pământul lui Gigi costă acum 300 de euro metrul, sub 250 de euro nu se vinde. În doi-trei ani, se vinde cu 800 de euro. Din punctul meu de vedere, are peste două miliarde. Convingerea mea este că, dacă trăiește 5.000 de ani, nu rămâne fără bani.”, a mărturisit Dumitru Dragomir, la Prosport Live.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI