Ianis Hagi, așa cum nimeni nu l-a văzut vreodată. Ce schimbare majoră a făcut

Ianis Hagi, așa cum nimeni nu l-a văzut vreodată. Ce schimbare majoră a făcut
Ianis Hagi, asa cum nimeni nu l-a vazut vreodata

Prințul Ianis nu încetează să-și uimească suporterii. Fiul regelui fotbalului românesc a decis să facă o schimbare radicală de look, iar admiratoarele sale par să fie foarte încântate de acest lucru. Cum arată acum Ianis Hagi.

Ianis Hagi, așa cum nimeni nu l-a văzut vreodată

Face el ce face și tot în lumina reflectoarelor ajunge. După ce presa a aflat de relația sa cu frumoasa Elena Tănase, Ianis Hagi a captat din nou privirile domnișoarelor. De data aceasta, fiul lui  cu o nouă înfățișare de nota 10.

Ca un star internațional care se respectă, Ianis Hagi a decis să facă o schimbare radicală de look. Vedeta echipei Glasgow Rangers s-a lăsat pe mâna specialiștilor unui salon din Barcelona pentru a-i îngriji podoaba capilară.

Mulțumit, binențeles, de rezultatul final, frizura mult râvnită și-a găsit locul de cinste în mediul virtual, acolo unde prințul Ianis a postat o fotografie cu schimbarea sa de look. Printre clienții renumiți ai salonului pe care-l frecventează mijlocașul român se numără și Marc Cucurella de la echipa Getafe și Oscar Mingueza, fundașul lui FC Barcelona.

Ianis Hagi, criticat de către cei din presa internațională

După ce a avut un sezon foarte bun la echipa Glasgow Rangers, presa scoțiană l-a luat în colimator pe internaționalul român. Chiar dacă trei dintre cele mai mari cluburi de fotbal din lume se bat pentru a obține transferul lui Ianis Hagi, antrenorul scoțian Gordon Strachan a aruncat acuzații grave la adresa prințului Ianis.

„La 22 de ani, Ianis nu mai e un jucător tânăr. Dacă ne uităm la echipe din Olanda, vedem că acolo rezervele au 18, 19 ani. La 22 de ani, ai nevoie să ai un impact asupra jocului. Dacă te uiţi la alţi jucători de top, la ce vârstă au început să-şi lase amprenta asupra jocului? Mult mai devreme. Există riscul să ratezi oportunităţi dacă nu devii o forţă, într-un fel sau altul.

Şi trebuie să devii o forţă în campionatul intern. Nu ştiu dacă a fost titular în 50% din meciuri cu Rangers. Pentru a fi considerat un jucător de top trebuie să domini meciuri. Să marchezi, să creezi goluri. Jude Bellingham joacă în Champions League şi e titular. E clar că Ianis are talent, dar trebuie să domine meciuri în fiecare săptămână dacă vrea să fie jucător de top. Poate nu chiar în fiecare săptămână, dar măcar în majoritatea lor”, a declarat antrenorul Gordon Strachan despre fiul lui Gică Hagi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI