Prietenii lui Dani Oțil, supărați că a făcut nuntă. Care este cel mai mare deranj creat: ”Eu tot timpul le-am zis”

Prietenii lui Dani Oțil, supărați că a făcut nuntă. Care este cel mai mare deranj creat: ”Eu tot timpul le-am zis”
De ce s-au supărat prietenii lui Dani Oțil după nunta cu Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil și-a unit destinul cu partenera sa, Gabriela, de curând, dar nu toată lumea a fost mulțumită pentru faptul că prezentatorul de la Neatza a organizat nunta. Există câteva neplăceri printre oamenii cunoscuți de acesta.

Ce probleme are Dani Oțil după nuntă. Răzvan Simion a rămas uluit

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au organizat nunta în mare secret, imediat cum autoritățile au relaxat restricțiile impuse în contextul pandemic. Alături de ei nu au stat foarte mulți oameni, dar evenimentul a fost unul superb.

Chiar dacă aceștia au trăit clipe frumoase alături de cei dragi, prezentatorul de la Neatza a dezvăluit că nu toată lumea a fost mulțumită. Dani Oțil i-a povestit colegului său, Răzvan Simion, că multe persoane au fost supărate că nu au primit invitație.

„Tot mai trebuie să fac una. Și acum mi se întâmplă, în țară, să existe oameni supărați care nu au putut să pună la plic.

Eu tot timpul le-am zis că plicul poate să fie trimis tot anul. Acum o au pe asta: ‘Lasă, că la botez mă pui să stau acolo!'”, a zis Dani Oțil la Neatza.

Dani Oțil, dezvăluiri despre nunta cu Gabriela: ‘Accept toate răutățile’

Dani și Gabriela Oțil au făcut o ceremonie intimă, la care au participat prietenii apropiați și rudele. Aceștia au petrecut în restaurantul pe care îl deține starul de la Neatza, iar nașii cuplului au fost Tinu Vidaicu și Roxana Ionescu. 

Toată lumea a fost curioasă să afle cum s-a simțit prezentatorul de televiziune la propria nuntă, așa că acesta dezvăluia chiar după marele eveniment ce s-a întâmplat, de fapt. Dani Oțil a organizat o petrecere restrânsă.

”Nu a fost o nuntă, a fost teambuilding, din 42 de câți am fost noi, plus fiecare cu cine a venit, am fost doar rudele noastre și voi (n red. cei din platou).

Accept toate răutățile, vă anunț că este tot asa, și căsătorit și nu. Eu de ce nu am liber azi de la muncă?”, a spus Dani Oțil în trecut.

Dani și Gabriela Oțil, fostă Prisăcariu, au parte de foarte multe schimbări în ultima perioadă. Cei doi se pregătesc să devină părinți pentru prima oară, așa că trăiesc cele mai frumoase clipe din viața lor în așteptarea bebelușului.

Aceștia au vrut să se asigure că au parte și de un mic eveniment dedicat poveștii lor de dragoste înainte de naștere, așa că și-au adunat apropiații și au dat o petrecere de pomină.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI