Postul TV care l-a interzis pe Dan Bittman. Artistul nu mai are intrare la el, deloc EXCLUSIV

Postul TV care l-a interzis pe Dan Bittman. Artistul nu mai are intrare la el, deloc EXCLUSIV
Ce post TV l-a interzis pe Dan Bittman

Dan Bittman, solistul care, în pandemie, a spus că a ajuns la fundul sacului, din cauza măsurilor de protecție, considerate de el exagerate, este supărat că televiziuni și posturile de radio importante îl evită, de ceva vreme: “Nu credeam că, la 31 de ani de la schimbarea acelui regim politic, în care nu puteam vorbi liber, opiniile publice mai pot fi cenzurate. Uneori, mi se pare mai rău decât înainte de 1990”, ne-a declarat solistul trupei Holograf, pentru Playtech.ro.

”Constatat că televiziuni centrale, precum PRO TV, sau radiouri, precum Europa FM, evită să mă mai cheme”

Dan Bittman (59 de ani) susţine că, în ultima vreme, este tratat ca un paria. Artistul a constatat că televiziunile şi radiourile de marcă, care altădată îl invitau, l-au trecut “la index”, după ce el a contestat măsurile guvernanţilor, la vreme de pandemie:

“Nu credeam că, la 31 de ani de la schimbarea acelui regim politic, în care nu puteam vorbi liber, opiniile publice mai pot fi cenzurate. Uneori, mi se pare mai rău decât înainte de 1990. Nu am fost niciodată împotriva unor măsuri clare şi ferme, dar am criticat acel tip de măsuri haotice, care nu au făcut nimănui bine. Am avut nevoie de decizii luate pe baze solide, iar asta nu s-a întâmplat întotdeauna. Acum constatat că televiziuni centrale, precum PRO TV, sau radiouri, precum Europa FM, care s-a lansat cu un concert marca Holograf, evită să mă mai cheme în studiourile lor fiindcă am avut curajul de a-mi exprima liber opiniile. Cei care s-au supărat pe mine o fac, după mine, fie din trufie, fie din lipsa de putere de a dialoga”, a declarat Dan Bittman pentru Playtech.ro.

Dan Bittman își spusese of-ul, într-un interviu pentru Gândul Live, la sfârșitul anului trecut:

”Atâta vreme cât nu am voie să fac autopsie pentru a stabili de ce a murit o persoană, nu pot să spun că au murit 5.000 de oameni de Covid-19, în România. Nu ai voie să spui, ca medic, că un om a murit de o boală, dacă nu îi faci autopsie“.

În plus, solistul trupei Holograf era de părere că numărul cazurilor este exagerat:

”Da. Numărul e scos din burtă. Testări se fac, dar sunt adunate și acelea. În primul rând e miza să existe starea asta în care se pot achiziționa tot felul de drăcii fără licitație, și poliția e mulțumită că e lumea liniștită. Unii stau acasă, primesc o parte din salariu. Le doresc însă românilor să gândească cu mintea lor“.

”2020 a fost cea mai mare pierdere de timp din viaţa mea”

Artistul mai spune că a primit o lecţie dură de viaţă, cu acest prilej, dar că nu va ţine supărare:

“Credeam şi mai cred că-mi pot exprima liber opiniile. Asta am făcut, nimic mai mult. În rest, pentru mine, 2020 e un an care nu m-a interesat cu nimic. A fost cea mai mare pierdere de timp din viaţa mea. Nu ştiu încă cum va fi 2021, dar îmi doresc să nu repetăm aceeaşi poveste!”, adaugă liderul trupei “Holograf”.

Bittman nu a avut nici inspirație muzicală:

“Inspiraţie nu prea a fost, nu are rost să ne ascundem. E drept că am lansat acum o nouă melodie, , şi sper să fie promovată piesa, date fiind condiţiile pe care vi le-am explicat. Iar la finele anului poate vom reuşi să aducem pe piaţă un nou album, dar asta nu e o promisiune certă. E mult de lucru, trebuie să ne strângem iar forţele şi să revenim la starea de altădată. Sper să avem parte şi de concerte, adică să putem strânge câteva mii de oameni la asemenea manifestări, fiindcă ăsta ar fi un semn important privind revenirea la normalitate, după mine!”.

”Cine ştie, poate, într-o bună zi, vom fi toţi patru pe aceeaşi scenă! Bittman şi fiii!”

Mai în glumă, mai în serios, Dan Bittman susține că ar putea face cândva publicului o mare surpriză, urcând pe scenă alături de băieţii lui.

“Alexandru, Patrick şi Mark Nicolas au şi voce, ureche muzicală şi ritm. Alexandru, cel mare, colaborează cu Marius Moga, în ultima vreme, deoarece creaţia muzicală s-a schimbat mult în ultima vreme. Mark Nicolas cântă şi la chitară şi are şi voce. Cine ştie, poate, într-o bună zi, vom fi toţi patru pe aceeaşi scenă! Bittman şi fiii!”, ni s-a mai confesat îndrăgitul solist, cu o carieră de peste 35 de ani la trupa Holograf.