Polițistul Marian Godină a refuzat să facă testul covid-19. Cum și-a motivat gestul deși e pandemie

Polițistul Marian Godină a refuzat să facă testul covid-19. Cum și-a motivat gestul deși e pandemie

Polițistul Marian Godină a refuzat să facă testul covid-19, fără să dea mai multe detalii despre starea lui de sănătate. Acesta a publicat un mesaj pe contul lui oficial de Facebook în care a lămurit situația.

Polițistul Marian Godină a refuzat să facă testul covid-19

Cu toate că reprezintă o autoritate a statului, polițistul Marian Godină a refuzat să facă testul covid-19. Acesta a și motivat decizia lui care este ușor de înțeles. Din cauza prețului ridicat pentru un singur test covid – 380 de lei, cum informează chiar Marian Godină -, polițistul a ales să nu își facă testul.

Singura persoană care se va testa e Georgiana, iubita lui. Conform logicii pe care polițistul Marian Godină o are, daca ea e pozitivă este și el. Și invers, evident: dacă ea e negativă, este și el. Din fericire, rezultatele testului au venit în cursul zilei de sâmbătă și iubita lui Marian Godină nu are covid-19.

Cum și-a motivat gestul deși e pandemie

”Pentru că am umblat prin toată țara și încep serviciul, am considerat fair-play să ne facem testele Covid, ca să nu mă duc la muncă și să îmbolnăvesc și pe alții.

Am căutat o clinică privată și am aflat că prețul este de 380 de lei. Să dau 760 de lei așa dintr-un foc nu mi-e tocmai ușor, iar să mă învârt să-l fac cumva gratis, pe banii statului, am zis că-i imoral, așa că am decis să se testeze doar Georgiana, fiind clar că dacă are ea, am și eu, iar dacă nu are ea, nu am nici eu.

Ieri și-a făcut testul și azi i-a venit rezultatul. E negativ. Concluzia e că ori masca și spălatul mâinilor chiar sunt foarte eficiente ori am fost norocoși și nu ne-am aflat nicio clipă în apropierea cuiva contagios”, a scris Marian Godina pe pagina lui de Facebook.

Marian Godină, înjurat de credincioși

Polițistul Marian Godină a refuzat să facă testul covid-19. Cum și-a motivat gestul deși e pandemie
Polițistul Marian Godină a refuzat să facă testul covid-19 din lipsă de bani

Recent, polițistul care a devenit celebru datorită modului amuzant în care povestea întâmplările sale de la jos, a atras un val de ură. Culmea, din partea oamenilor credincioși. Acesta a postat un mesaj referitor la pelerinajul de la Stânta Parascheva care este interzis anul acesta pentru cei care nu locuiesc în Iași. Pentru că a susținut că e o idee bună, credincioșii l-au taxat aspru.

“După articolul pe care l-am scris ieri, cel în care, fără să jignesc pe nimeni și în care am zis destul de clar că sunt convins că unora le face bine mersul la moaște, fiind liberi să facă ce vor, dar că ar putea avea răbdare un an, date fiind condițiile actuale, credincioșii care țineau morțiș să meargă la Iași aveau ocazia să mă facă să mă simt acum rușinat și să îmi explice ce oameni buni sunt ei și cum merg ei acolo pentru a se ruga, așa cum le stă bine oamenilor blânzi.

“Marian, trebuie să înțelegi că noi avem o credință atât de mare încât trebuie să ajungem acolo în fiecare an, fii mai înțelegător.” Ăsta e doar un exemplu, care mi-a trecut acum în minte, despre cum ar fi putut arăta comentariul unui om bun care nu era de acord cu mine. Dar nuuu.

Bunătatea, blândețea, înțelepciunea și dragostea pentru aproape s-au manifestat cu totul altfel, iar habotnicii supărați că mi-am spus părerea au ținut să îmi transmită: “boule, idiotule, imbecilule, să te ardă focul, Sf Parascheva să te zguduie la noapte, josnicule, toate blestemele să cadă asupra ta, să putrezești, vei da socoteală în fața lui Dumnezeu, d-aia ai un nepot bolnav, (asta a fost poate cea mai urâtă replică) și multe altele pe care le puteți găsi încă în comentarii. Unii mi-au transmis lucruri d-astea în privat.

Vă pot spune doar atât: mi-e milă de voi. Iar dacă până acum ați fost la moaște, dar lăsați astfel de comentarii, ați bătut drumul degeaba. Ca om, eu pot pune capul pe pernă liniștit în fiecare seară, știu foarte bine cât bine și cât rău am făcut în viața mea”, a scris Marian Godină pe pagina sa de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI