Omletă cu gust de pizza. Rețeta lui Mădălin Ionescu i-a cucerit pe fani

Omletă cu gust de pizza. Rețeta lui Mădălin Ionescu i-a cucerit pe fani

De când a renunțat la postura de prezentator la Kanald D, Mădălin Ionescu, în vârstă de 48 de ani, a redescoperit arta culinară și așa a ajuns la cratiță: a inventat astfel omleta cu gust de pizza.

Omleta cu gust de pizza a lui Mădălin Ionescu

Și atât de lăudată a fost omleta cu gust de pizza, încât Mădălin Ionescu a decis să facă publică rețeta. Iar întrebările legate de modul de preparare al omletei cu gust de pizza au venit atât de la prietenii vedetei, care s-au lins mereu pe degete, cât și de fanii de pe facebook, care au salivat, la propriu, văzând pozele cu mâncare. Astfel, Mădălin Ionescu s-a filmat lângă celebra lui omletă cu gust de pizza, apoi  aarevenit cu explicații în scris:

Iată și “celebra” mea omleta cu gust de pizza… De obicei o fac mai complicata, dar astăzi am ales o varianta ușoară pe care sa o pot împărtăși cu voi. Nu am pretenții ca as fi vreun bucătar de soi, dar omlete mele sunt o poezie. 😜😂 In filmuleț am uitat sa mentionez ca am folosit și un ardei gras și câteva bucatele ( mărunțite bine) de cârnăciori uscați . Emoții mari , ce sa mai !😜😀 A … și încă ceva . Am spus ca puteți folosi măsline “decojite” … Jesus … masline fără sâmburi, de fapt .😜 Pofta buna !😘

Publicată de Madalin Augustin Ionescu pe Miercuri, 9 ianuarie 2019

„Iată și «celebra» mea omletă cu gust de pizza… De obicei, o fac mai complicată, dar astăzi am ales o variantă ușoară, pe care să o pot împărtăși cu voi. Nu am pretenții că aș fi vreun bucătar de soi, dar omletele mele sunt o poezie. În filmuleț am uitat să menționez că am folosit și un ardei gras și câteva bucățele (mărunțite bine) de cârnăciori uscați . Emoții mari, ce să mai! A… și încă ceva. Am spus ca puteți folosi măsline «decojite»… Jesus… măsline fără sâmburi, de fapt. Poftă bună!”, a precizat Mădălin Ionescu.

Cine este Mădălin Ionescu

Mădălin Ionescu e căsătorit cu Cristina Șișcanu (33 de ani) și împreună au o fiică, pe nume Petra, în vârstă de un an și jumătate. Însă familia îi include și pe copiii realizatorului TV din prima căsătorie, pe Ștefania (20 de ani) și pe Filip (14 ani).

Între anii 1997 și 2011, Mădălin Ionescu fost căsătorit cu Mihaela Coșerariu. Cei doi s-au despărțit în anul 2011, pentru a-și reface viața alături de actuala sa consoartă, și ea vedetă TV, Cristina Șișcanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI